Új dallal tér vissza Karányi

Date:

KARANYI_PR_2012-HI-RES_mailq-1-600x399Idén decemberben, négy év után Karányi Dani új dallal jön elő. A dal exkluzivitása, hogy Dani ezúttal Fehér Balázs (Carbonfools) énekessel együtt készítette a “Hello (I Gotta Run)” című felvételt.
A 2013 január első hetén megjelenő felvétel, a “Hello” kampánya még idén decemberben elindul, aminek keretein belül egy, a dal megszületését bemutató, 30 perces dokumentumfilmet láthatnak a rajongók hetekre bontott epizódokban “Hello inspiráció – Egy dal születése” címmel Karanyi facebook oldalán. A filmben a kreatív folyamatokba, a zeneszerzésbe, stúdiózásba és a zeneipari munkálatokba nyerhetünk betekintést és megszólal több zenész, dj, rádiós, tévés, filmes barát.
 
Karanyi zenéire jellemző, hogy karakteres énekesekkel dolgozik mindig, nem kifejezetten széles körben ismert előadókkal. Kivételesen az új dalt egy ismert énekes barátjával készítette, de mindketten úgy érezték, hogy az az énekes  személye másodlagos dalcímben, így a dal előadójának is ezt a furcsa módját választották.
A dokumentumflim december 17-én indul és három héten át lesz látható a neten. A teljes dal bemutatójára viszont még ezt követően  is várnunk kell, ami január 7-én jelenik meg Karanyi Facebook oldalán, majd ezt követően a rádiókban. Addig is Karányi folyamatosan tesz közzé kisebb részleteket az új dalból Soundcloud csatornáján. A dal videóklipje februárban, a remixek pedig márciusban érkeznek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...