TUDJ MEG MINDENT AZ IL DIVO VILÁGKÖRÜLI TURNÉJÁRÓL!

A világ első számú klasszikus crossover quartetje, az IL DIVO bejelentette kelet-európai turnéjának első állomásait, melyek a zenekar 2012-es világkörüli turnéjának részét képezik. Az IL DIVO 2012 World Tour a zenekar legújabb, „Wicked Game” című albumára épül, mely milliókat ejtett rabul és útjára bocsátott egy újabb klasszikus crossover szenzációt.

Az Il DIVO budapesti koncertje 2012. szeptember 20-án kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában.

A zenekar világkörüli turnéja februárban indult. A fantasztikus négyes – Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller and Urs Buhler – a világ vezető színpadain fog énekelni az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Európában, Ausztráliában, Dél-Afrikában, Japánban és Ázsiában, mielőtt Kelet-Európába érkezne.

Az „An Evening with Il Divo” című turnéjuk során összesen 130 városban tartottak teltházas koncerteket és elnyerték ezzel a Billboard Breakthrough díjat az év legnagyobb bevételét nyújtó turnéjáért.

Az új showt Brian Burke tervezte (a La Reve és Celine Dion Las Vegas-i koncertjének is a kivitelezője). A 2012-es turné káprázatos vizuális és zenei ötvözete lesz a rajongók régi kedvenceinek, valamint az új album dalainak, mely 2011. novemberi megjelenése óta több mint 1 millió példányban kelt el.

A „Wicked Game” a zenekar 5. stúdióalbuma. A címadó dalon kívül olyan óriási slágerek feldolgozása került fel a vadonatúj korongra, mint Roy Orbison „Crying” című dala, vagy Samuel Barber szerzeménye, az „Adagio For Strings”, vagy a „Time To Say Goodbye” feldolgozása.

Májusban a UK Classical Brit-díjátadón az Il DIVO vehette át a rangos „Évtized Előadója” díjat. A zenekar napjaink legsikeresebb nemzetközi csapata, mely több mint 26 millió lemezt adott el világszerte és úttörőnek számít a klasszikus crossover stílusban. Az Il DIVO eget rengető sikere vadonatúj hangzást vitt a modern zenei életbe, és megalkotott egy új, széles körben elismert zenei stílust.

Az Il DIVO fergeteges sikerei után ülhetne a babérjain, de ez nem az ő stílusuk. A történetük folytatódik: a „Wicked Game”-mel új fejezet nyílik, és az Il DIVO folytatja azt, amit a legjobban szeret – útra kelnek, hogy a világnak megmutathassák zenéjüket.

IL DIVO & ORCHESTRA IN CONCERT – 2012 WORLD TOUR
2012. szeptember 20. – Budapest Sportaréna

Jegyek kaphatók 2012. március 30-tól a a Ticket Express jegyirodákban és az Eventim hálózatában. Exkluzív VIP csomagok is elérhetők, melyek a legjobb ülőjegyeket, a zenekarral való találkozási- ill fotózási lehetőséget, aláírt ajándéktárgyakat, és limitált példányszámban gyártott emléktárgyat is tartalmaznak.

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.