Tóth Gabi pótolja Tóth Verát

Date:

Tóth Vera pótolhatatlan az Egy bohém rapszódiája című koncert-show-ban. Váratlan betegsége miatt a közreműködő kollégák mindent megtesznek, hogy a július 29-i margitszigeti előadásban pótolják az énekesnőt. Dalai egy részét testvére, Tóth Gabi veszi át.
Újra látható az Egy bohém rapszódiája című dramatikus koncert-show a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, július 29-én este fél kilenctől lehet megnézni. A nagyszabású produkcióban magyarul szólalnak meg a Queen-slágerek Miklós Tibor fordításában. Az ismert dalok nemcsak Freddie Mercury karizmatikus személyiségét idézik meg, hanem összefüggő láncot alkotva, a zenész életébe is bepillantást nyújtanak. A legendás rock-zenészt és az életében szerepet játszó személyeket Serbán Attila, Szomor György, Varga Miklós, Zentai András, Puskás Péter illetve Nagy Anikó, Miklós Eponin és Tóth Gabi keltik életre.
A kétrészes, 2 órás koncert-show-t látványos panorámavetítés teszi színesebbé, valamint nagy létszámú zenekar és tánckar kíséri. Az idei koncert-show különlegessége, hogy kiemelt záróeseménye annak a háromnapos fesztiválnak, amely a Queen Varázslat Budapest címet kapta az együttes 25 évvel ezelőtti budapesti fellépésnek emlékére.
Az előadást követően afterpartin vehetnek részt a rajongók a Queen Unplugged Zenekarral, az idén 100 éves Víztorony körüli kerengőben.
kultura.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...