July24 , 2021

  TÖBB MINT 6 HÓNAPIG KÉSZÜLT AZ ANTI FITNESS CLUB VADONATÚJ VIDEOKLIPJE, AZ "ANGYAL"

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Az AFC második, “LéleKzet” címet viselő albumának első klipforgatását hosszas munkálatok előzték meg. 2010. október 15-én azonban bemutatták a várva várt “Angyal” című videoklipet!
  “Mindenképpen olyan kisfilmet szerettünk volna, amely erősíti a dal mondanivalóját, miszerint a sors valahogy mindig olyan szituációkat szül, amelyek előre visznek, még ha azok első látásra vészjóslónak is tűnnek. Mintha valaki, egy külső, láthatatlan erő – egy angyal – vigyázna rám” – nyilatkozta Molnár Tamás, a dal szerzője és szövegírója.
  “A zenekar tagjai fákként jelennek meg egy mesebeli erdőben, melyben tűzvész pusztít, majd egy hatalmas vihar képében égi segítség érkezik” – mesélte a forgatókönyvíró-producer, Szabó Zé.
  A stáb green boxban rögzítette a képkockákat. A rendező, Indián elárulta, a képi világot illetően azonnal egyetértettek: szürreális környezetet álmodtak meg, amelyhez hasonlót eddig többnyire Tim Burton filmjeiben láthattunk.
  A zöld felületekre Manga István hónapokig tartó, aprólékos munkával varázsolt misztikus erdőt. “A legbonyolultabb feladat az interakció létrehozása volt a fiúk teste és a hozzájuk tartozó fák közt, a másik nehézséget a környezet előállítása jelentette, mivel annak dinamikusan változnia kellett az események hatására.” – magyarázta az animátor.
  Az eredmény egy olyan alkotás, melyről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy példa nélküli a magyar könnyűzene világában: a klip szakmai berkekben is osztatlan sikert aratott.
  “Amikor megmutattak egy-egy képkockát, vagy jelenetet, lepadlóztam, és éreztem, hogy itt valami óriási dolog van készülőben. A legvadabb álmainkat is felülmúlták a látottak! Tanúbizonyság lehet ez a video arra, hogy képesek vagyunk a folytonos megújulásra, és a zeneiség mellett komoly hangsúlyt helyezünk a vizualitásra is. Úgy érzem, valami olyat hoztunk létre, ami nem csak a zenekar életében lehet mérföldkő…” – tette hozzá az AFC frontembere.
  Nézd meg a videoklipet HD minőségben!  spot_img