Sunday, September 19, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Thomas Mark: az élő zene és az electro-pop találkozása

  thomas-mark-sajto-2A Thomas Mark 2012 nyarán indult electro-pop zenei projekt, melynek tagja Papp Tamás (TMX), a Kollektíva alapítója, DJ-je és producere, illetve Linczényi Márk, az egyik legkarakterisztikusabb magyar popzenekar, a Kolin vezetője, akinek nyitottsága, pimaszsága és humora sosem ismer határokat.

  A két főből álló együttes elektronikus alapokra épít popos dallamokat, amellyel céljuk, hogy élő zenét játsszanak elektronikus környezetben, táncra perdítsék és szórakoztassák a közönséget, de a gépies elemek mellett érzelmeket is közöljenek zenéjükkel.

  Dallamaik a ’70-es évek elektro gyökerein és diszkó hangzásán alapulnak, felcsendülnek a ’80-as, ’90-es évek jellegzetes stílusjegyei, emellett viszont sok mai hatás is érvényesül a csapat zenéjében.

  “A Kraftwerk eleganciája és gépiessége, a Daft Punk intellektualitása és lendületessége ugyanúgy hatással van ránk, mint a Soulwax energiája, vagy a Zapp & Roger, illetve a Chromeo jellegzetes funk elemei.” – nyilatkozta a csapat.

  A Thomas Mark viszont nem csupán egy zenekar, hanem maga a stílus. Amellett, hogy a koncertek és a klubélet meghatározó szereplői kívánnak lenni, céljuk, hogy izgalmas és termékeny együttműködések jöjjenek létre más művészeti ágak alkotóival is.

  Thomas Mark – Jean Paul EP

  A csapat első EP-je a klipet kapott “Jean Paul” című számon kívül három egyedi trackkel és három kísérő remixszel debütált.

  Thomas Mark – Jean Paul klip

  Sport, stílus, lendület, éteri dallamok és csipetnyi erotika – jó adag humorral VHS szalagon. Így foglalható össze avideó, amiben Thomas és Mark egy jól felépített, iskolás squash-oktatás keretében ismerkednek meg a sport alapjaival a kimérten bölcs Jean Paul (Wayne Brett) segítségével.

  Thomas Mark – a jövőben

  A csapat a sikeres EP és videoklip után egy újabb kisfilmmel és egy LP-vel ostromolja majd a közönséget. Természetesen mindezt eleganciával és stílussal teszik.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.