June24 , 2021

  Thomas Mark: az élő zene és az electro-pop találkozása

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  thomas-mark-sajto-2A Thomas Mark 2012 nyarán indult electro-pop zenei projekt, melynek tagja Papp Tamás (TMX), a Kollektíva alapítója, DJ-je és producere, illetve Linczényi Márk, az egyik legkarakterisztikusabb magyar popzenekar, a Kolin vezetője, akinek nyitottsága, pimaszsága és humora sosem ismer határokat.

  A két főből álló együttes elektronikus alapokra épít popos dallamokat, amellyel céljuk, hogy élő zenét játsszanak elektronikus környezetben, táncra perdítsék és szórakoztassák a közönséget, de a gépies elemek mellett érzelmeket is közöljenek zenéjükkel.

  Dallamaik a ’70-es évek elektro gyökerein és diszkó hangzásán alapulnak, felcsendülnek a ’80-as, ’90-es évek jellegzetes stílusjegyei, emellett viszont sok mai hatás is érvényesül a csapat zenéjében.

  “A Kraftwerk eleganciája és gépiessége, a Daft Punk intellektualitása és lendületessége ugyanúgy hatással van ránk, mint a Soulwax energiája, vagy a Zapp & Roger, illetve a Chromeo jellegzetes funk elemei.” – nyilatkozta a csapat.

  A Thomas Mark viszont nem csupán egy zenekar, hanem maga a stílus. Amellett, hogy a koncertek és a klubélet meghatározó szereplői kívánnak lenni, céljuk, hogy izgalmas és termékeny együttműködések jöjjenek létre más művészeti ágak alkotóival is.

  Thomas Mark – Jean Paul EP

  A csapat első EP-je a klipet kapott “Jean Paul” című számon kívül három egyedi trackkel és három kísérő remixszel debütált.

  Thomas Mark – Jean Paul klip

  Sport, stílus, lendület, éteri dallamok és csipetnyi erotika – jó adag humorral VHS szalagon. Így foglalható össze avideó, amiben Thomas és Mark egy jól felépített, iskolás squash-oktatás keretében ismerkednek meg a sport alapjaival a kimérten bölcs Jean Paul (Wayne Brett) segítségével.

  Thomas Mark – a jövőben

  A csapat a sikeres EP és videoklip után egy újabb kisfilmmel és egy LP-vel ostromolja majd a közönséget. Természetesen mindezt eleganciával és stílussal teszik.

  spot_img