July30 , 2021

  The Voice – Magyarország Hangja meghallgatás Erdélyben

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Két erdélyi előválogatót is tart júniusban Erdélyben az ősszel a TV2-n induló The Voice – Magyarország hangja tehetségkutató. A The Voice alig több mint két éve indult hódító útjára Hollandiából, és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon. Eddig több mint 40 ország tűzte programjára – köztük az Egyesült Államok, Anglia, Írország, Brazília, Spanyolország, Németország, Ausztrália, India, Izrael, Argentína, Törökország, Vietnám…  és nem kisebb nevek vállalták a Mester szerepét, mint Christina Aguilera, Tom Jones, Cee Lo Green, Will.I.Am (The Black Eyed Peas), vagy Adam Levine (Maroon 5).

  Hogy miben más, mint az eddigi zenés énekversenyek? A Voice-ban nem zsűritagok, hanem olyan közismert könnyűzenei előadók ülnek, akiket méltán nevezhetünk Mesternek. Olyan énekesek kerülhetnek be a showba, akik nemcsak gondolják, hanem tudják is magukról, hogy arany van a torkukban. A Voice a legjobbak között keresi a legjobbakat! A még kezdő, de kitűnő adottságokkal rendelkező énekesek mellett itt olyanoknak is helye van, akik már bizonyítottak a zenei életben, de eddig nem akartak tévés tehetségkutatóba jelentkezni.

  “Nagyon fontosnak tartjuk, hogy Erdélyben is személyesen találkozzunk az énekesekkel, ezért hamarosan szeretnénk ellátogatni Hozzátok, és megtalálni Erdély legjobb hangjait. Ha úgy érzed, sikerrel indulhatsz ebben az énekversenyben, nem kell hogy megtedd a hosszú és fárasztó utat Budapestre, mi foguk elmenni Hozzád. Szeretettel és bizalommal várunk Kolozsváron és Csíkszeredában, előtte pedig kérjük regisztrálj ezen az email címen: [email protected]” – üzeni a The Voice stábja.

  Az erdélyi meghallgatások helyszínei:

  – június 22. 12.00 – Kolozsvár, Tranzit ház (Malom/ Baritiu u 16)

  – június 23. 12.00 – Csíkszereda, Csíki Játékszín, (Kamaraterem)

  A meghallgatások nem nyilvánosak! A meghallgatáson egy dalt kell előadni, a zenei kíséretet mp3 vagy audio formátumban várják a szervezők. A tehetségkutató verseny jelentkezési feltételeimegtalálhatóak a The Voice magyarországi honlapján, a www.thevoice.hu címen.

  spot_img