Monday, September 27, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  The Rocket Science: jöttek, láttak, élre törtek

  Új formáció ütötte fel a fejét – The Rocket Science néven – a hazai pop-rock palettán. Ismert zenészek – Fehér Balázs a The Carbonfoolsból, valamint Fodor Máriusz és Toldi Miklós a Magashegyiből – fuzionáltak előbb hobbizenekarrá, azonban az első sikerek a szabadidős zenélésen már messze túl mutatnak.
  Első szerzeményével már a zenei rádiók slágerlistáinak élére tört a hobbyzenekarként induló The Rocket Science formáció. A Help Me című dal hirtelen sikere a srácokat is meglepte, s mire felocsúdtak, azon kapták magukat, hogy – eredeti zenekarukat nem elhagyva – ebben a formációban is hosszabb távon terveznek.

   
  Így idén ősszel stúdióba vonulnak, majd év végére egy lemez megjelenését is kilátásba helyezték. A zenekar olyan friss, hogy egyelőre honlapja sincs, a legfrissebb információkat a facebookon található zenekari profilból tudhatjuk meg. Az eredeti dal mellett érdemes meghallgatni azt a youtube-on terjedő videót, melyben a srácok egy budapesti parkaban, a rádiókban hallható zúzós dalt áthangszerelve, akusztikusan adják elő a “Help Me”-t.
  kultura.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.