The Baseballs: ütős slágerek régi-új formában

Date:

Az elmúlt két évben a német származású The Baseballs hatalmas hazai és nemzetközi sikereket ért el nagy slágerek – ahogy ők nevezik a stílusukat – voc’n’roll verziójával. Debütáló albumuk, a “Strike!” platina lett Németországban, Finnországban, Svédországban, Norvégiában, Hollandiában, Svájcban, ezüst az Egyesült Királyságban, ezen kívül magukénak tudhatnak számos slágerlistás első helyet és telt házas koncertet. Most végre itt a folytatás, a második album “String ‘n’ Stripes” címmel.
Ez év március 23-án a The Baseballs elnyerte a német Echo-díjat a “Külföldön legsikeresebb hazai előadó” kategóriában; így ez már a második Echo-díjuk, hiszen tavaly a “Legjobb új előadó” kategóriában győzedelmeskedtek.
A csapat története 2007-ben kezdődött Berlinben. Sam, Basti és Digger véletlenül futott össze egy stúdióban, és miután kiderült közös érdeklődésük, az ötvenes, hatvanas évek slágereit kezdték el átdolgozni. Hamarosan ráébredtek azonban, hogy inkább mai dalokat kellene újraértelmezni ebben a stílusban. “Strike!” című debütáló lemezük már ebben a szellemiségben készült.
Az album 2009. májusi megjelenése gyökeresen megváltoztatta a fiúk életét. Az elkövetkező 18 hónapban megállás nélkül turnéztak, megnyertek számos díjat és eladtak majd’ egymillió lemezt.
Most pedig végre elkészítették a folytatást, megérkezett a The Baseballs második albuma “Strings ‘n’ Stripes” címmel.
Ez alkalommal olyan dalokat dolgoztak fel, mint a “Hello” (Martin Solveig & Dragonette), a “California Gurls” (Katy Perry), a “Quit Playing Games With My Heart” (Backstreet Boys) vagy a “Paparazzi” (Lady Gaga). Az első klipes nótaként megjelent “Hello“-újraértelmezés máris óriási sláger!

Nézd meg a The Baseballs “Hello” című új klipjét!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...