Teltház volt a TNT koncerten a Sportarénában

Date:

A TNT együttes 15. születésnapja alkalmából újra összeállt és súlyos teltházas koncertet adott a Papp László Budapest SportArénában. Dobrády Ákos és Inti, mintegy félévig készült az eseményre, mely után szerényen úgy fogalmaztak az első impressziójukról, hogy ez volt életük koncertje.

Május 21-én, szombaton 20 óra után 20 perccel, színpadra lépésük pillanatában szinte felrobbant az Aréna. Ez nem vicc! A közönség végig táncolta és énekelte a két órás, slágerekkel teli elsöprő lendületű koncertet. Sőt! Még a pöttöm Megasztár, Patai Anna vendégszereplése is hatalmas sikert aratott, üde színfoltja volt az estének. Ákos és Inti mindent megtett, hogy a tízezres tömeg feledhetetlen élményekkel térjen haza.
– Különleges élmény volt! – mondta elérzékenyülve Dobrády Ákos – Érezhető volt, hogy kimaradt 5 év és a közönség már nagyon várt minket. Talán az összes nagykoncertünk hangulatát felülmúlta a szombati. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki segített és rengeteget dolgozott azon, hogy ez az este létrejöhessen!
Ákos és Inti a koncert egy hatalmas tortával is készültek a rajongóknak Csuta Zsolt jóvoltából, aki a tavalyi évben elnyerte a „2010-es év fagylaltja” díját. A koncert után pedig DJ Domnique-kal tovább bulizhatott, akiben még maradt erő egy ilyen fergeteg után. (…)

mymusic.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...