July25 , 2021

  Teltház lesz a Magashegyi Underground szimfonikus koncertjén

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Másfél héttel a fellépés előtt minden jegy elkelt a Magashegyi Underground szimfonikus koncertjére, amely november 2-án lesz a budapesti Művészetek Palotája Fesztivál Színházában. A közönség szokatlan hangszerelésben hallhatja a zenekar a legnagyobb slágereit és a ritkábban játszott számokat, valamint két új dalt a készülő nagylemezről.

  A Magashegyi Underground tagjait is meglepte, hogy alig két hét alatt az összes jegy elkelt az Ezer Nap elnevezésű szimfonikus koncertjükre.

  – Korábban még sohasem játszottunk a MüPában, ezért nem ismerjük az ottani közönséget. Azt sem tudtuk biztosan, hogy a rajongóink miként reagálnak majd az újrahangszerelt és újraértelmezett dalokra, amelyek számunkra is teljesen új élményt nyújtanak. Reméltük, hogy teltház lesz, de a legmerészebb álmainkat is túlszárnyalta, hogy alig két hét alatt elkapkodták a belépőjegyeket. A nagy érdeklődés miatt fontolgatjuk, hogy később esetleg más városokba is elvinnénk ezt a koncertünket – mondta Fodor Máriusz, a Magashegyi Underground tagja.

  A zenekar az elmúlt heteket intenzív próbákkal töltötte a Talamba Ütőegyüttes, egy harminctagú szimfonikus zenekar és egy tíztagú kórus társaságában. A csaknem ötven művész november 2-án korábban sohasem hallott hangszerelésben és hangvételben meséli el a Magashegyi Underground újraalakulása óta eltelt ezer nap történetét.

  – A közönség hallhatja a legismertebb slágereinket, de nem a megszokott formában. A Szeplős vállat az énekesnőnk, Bocskor Bíborka acapella adja elő a kórussal, és lesz olyan szám is, amit egyetlen hárfa kísér majd.  Előkerül néhány ritkábban játszott dalunk, például a Ragyogás, a Lány iPoddal és a Kocka-rap, de ezeket is újrafogalmaztuk Subicz Gábor segítségével. Akik eljönnek a MüPá-a, egyben egy ősbemutatón is részt vesznek, mert a tavaszra várható nagylemezünk két új dalát ezen a koncerten mutatjuk be először élőben – tette hozzá Fodor Máriusz.

  A Magashegyi Underground a hagyományos formában október 29-én Szolnokon, november 11-én Szekszárdon, november 12-én pedig Pécsen adja elő a dalait.

  Ízelítő a MüPa-próbákból:

  http://www.youtube.com/user/magashegyiTUBE#p/u/0/NBsSKmhdPn0

  http://www.youtube.com/user/magashegyiTUBE#p/u/1/q0N-XHzrCeA

   

  További információ:

  http://www.magashegyi.hu

  www.facebook.com/MagashegyiUnderground

  spot_img