Teltház lesz a Kowalsky meg a Vega lemezátadó koncertjén

Date:

 Elővételben elkelt az összes jegy a Kowalsky meg a Vega november 25-i koncertjére, ahol a rajongók először vehetik kézbe a zenekar új dupla albumát, Az évtized lemezét. A fellépésre már a helyszínen, a budapesti Barba Negra Music Clubban sem lehet belépőt venni. Akik most lemaradtak, hamarosan készülhetnek a zenekar következő nagy dobására a Művészetek Palotájában.

 A Kowalsky meg a Vega tizedik születésnapja alkalmából november 25-én jelenik meg a zenekar dupla albuma a legnagyobb slágerekkel és tíz új szerzeménnyel. Az évtized lemeze anyagát a megjelenés napján a budapesti Barba Negra Music Clubban, az Illegál Fesztiválon hallhatja először élőben a közönség, ahol a Kowalsky meg a Vega és az Ocho Macho közösen lép fel. Azok a rajongók, akik elővételben vásárolták meg a belépőjüket, a koncerten az élmény mellé ingyen kapják meg Az évtized lemezét. Ez a Kowalsky meg a Vega születésnapi meglepetése volt, ám arra ők sem számítottak, hogy a lehetőség ilyen sok embert megmozgat.

– A zenekar tíz év alatt számos teltházas bulit adott, és az elmúlt hónapokban azt is tapasztaltuk, hogy az új hangszerekkel kibővített felállást is nagyon szereti a közönségünk. A pozitív fogadtatás miatt számítottunk arra, hogy a november 25-i lemezátadó koncerten is teltház lesz, de a hatalmas érdeklődés még minket is váratlanul ért. Ez az első alkalom a Kowalsky meg a Vega életében, hogy jóval a koncert előtt, már elővételben elkelt az összes jegy, és a helyszínen már nem is lehet belépőt venni. Mi akartunk kedveskedni a rajongóinknak, de úgy tűnik, hogy az ajándékozás oda-vissza működik. Ennél szebb születésnapi meglepetést nem is kaphattunk volna, ezért nagyon köszönjük nekik! – mondta a zenekar dalszerző-frontembere, Kowa.

Azok a rajongók, akik nem jutnak be a lemezátadó koncertre, december 30-án Szombathelyen és jövő év március 15-én Debrecenben hallhatják élőben a Kowalsky meg a Vega és az Ocho Macho közös fellépését az Illegál Fesztiválon. Az igazi ínyencekre pedig egészen egyedülálló élmény vár január 26-án a budapesti Művészetek Palotájában, ahol a Kowalsky meg a Vega – története során először – vonósnégyessel és vokalistákkal lép fel.

 Bővebben:

http://www.kowa.hu/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...