Taylor Swift letöltési rekordot döntött

Date:

Tylor Swift új, Today Was a Fairytale című száma lett minden idők legtöbb példányban eladott dala a digitális slágerlistán, amelyet női előadó jelentetett meg.
Taylor Swift dalát megjelenésének első hetében 325000 példányban töltöttek le az Egyesült Államokban, korábban soha egyetlen női előadó nem tudta elérni ezt a számot. A szám első helyen debütált a Billboard lista digitális szekciójában, és második az összesített kislemezlistán.
Eddig Britney Spears tartotta a rekordot, 2008 októberében a Womanizer című számát 286 ezren tölötték le a kiadás első hetében. A digitális letöltéseket tekintve minden idők leggyorsabban fogyó szerzeménye a Black Eyed Peas Boom Boom Pow című száma, amely tavaly áprilisban egy hét alatt 465 ezer példányban fogyott.
Ugyanezen a slágerlistán két szám került az élmezőnybe a Hope For Haiti című összeállításból, a Jay-Z, Bono, The Edge és Rihanna közreműködésével felvett Stranded 131 ezer példánnyal a nyolcadik lett, de ez a szerzemény csupán két napja elérhető, így a jövő heti listán esélyes lehet az első helyre.
est.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...