Friday, September 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Taylor Swift letöltési rekordot döntött

  Tylor Swift új, Today Was a Fairytale című száma lett minden idők legtöbb példányban eladott dala a digitális slágerlistán, amelyet női előadó jelentetett meg.
  Taylor Swift dalát megjelenésének első hetében 325000 példányban töltöttek le az Egyesült Államokban, korábban soha egyetlen női előadó nem tudta elérni ezt a számot. A szám első helyen debütált a Billboard lista digitális szekciójában, és második az összesített kislemezlistán.
  Eddig Britney Spears tartotta a rekordot, 2008 októberében a Womanizer című számát 286 ezren tölötték le a kiadás első hetében. A digitális letöltéseket tekintve minden idők leggyorsabban fogyó szerzeménye a Black Eyed Peas Boom Boom Pow című száma, amely tavaly áprilisban egy hét alatt 465 ezer példányban fogyott.
  Ugyanezen a slágerlistán két szám került az élmezőnybe a Hope For Haiti című összeállításból, a Jay-Z, Bono, The Edge és Rihanna közreműködésével felvett Stranded 131 ezer példánnyal a nyolcadik lett, de ez a szerzemény csupán két napja elérhető, így a jövő heti listán esélyes lehet az első helyre.
  est.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.