TAROL A DESPERADO NEMZETKÖZI ÚJDONSÁGA ÉS VIDEOKLIPJE!

Date:

A DESPERADO feat. PLAY & WIN “Inside I Want You” című vadonatúj dala rekord idő alatt a rádiók, a klubok és a közönség nagy kedvence lett a megjelenés utáni napokban, az új slágerhez készült videoklip pedig egyszerűen fantasztikus! Tömegével érkeznek az elismerő vélemények és a gratulációt kifejező levelek az együtteshez Betty, Zsolt és Zoy! legnagyobb örömére.
Az immár több mint egy évtizede töretlen sikerekkel büszkélkedő DESPERADO ezúttal az INNA produkció mögött álló román producercsapattal karöltve, a PLAY & WIN formációval közösen készítette el új dalát!

Számtalan magyar nyelvű rádiós és klubkedvenc után a DESPERADO immár a nemzetközi vizeken evezve összefogott Románia legsikeresebb producereivel, hogy közösen alkossák meg friss dalukat – pontosan abban a világszerte elismert minőségben, amelyben INNA világslágerei tündökölnek a “Hot”-tól kezdve egészen az “Amazing” vagy épp a “Sun Is Up” című aktuális szerzeményekig. A videoklipennek megfelelően szintén nemzetközi színvonalú, a világ bármely országában ugyanilyen sikeres lehet!

Betti, Zsolti és Zoy! tehát a lehető legnagyobb erőbedobással, s legfőképp egy nemzetközi produkcióval, megújult arculattal és egy abszolút garantált slágerrel folytatják magyarországi és immár európai zenei térhódításukat!

Exkluzív díjmentes dalletöltés:

Töltsd le a DESPERADO feat. PLAY & WIN “Inside I Want You” című dalát mp3-ban a Desperado hivatalos weboldaláról! Kattints ide!

Nézd meg az “Inside I Want You” videoklipjét!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...