Monday, September 27, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  TANKCSAPDA – ÁPRILISBAN ELINDUL A TURNÉ

  Azt még továbbra sem tudni, hogy ki lesz Cseresznye utódja a Tankcsapdában, de a csapat hivatalos honlapján megjelent infók alapján arra lehet következtetni, hogy lényegében már csak két gitáros van versenyben, és már mindkettővel próbált az új dalokon is ezerrel dolgozó Lukács-Fejes duó.
  “Igaz, első körben még csak ketten, de már dolgozunk néhány új zenei témán, mert még ebben az évben szeretnénk egy ütős új albumot! Ami pedig a gitáros személyét illeti: nagyon köszönjük, hogy ilyen sokan megkerestek minket telefonon vagy emailben! Közülük két olyan gitáros is van, akikkel komolyabban is el tudnánk képzelni a zenekar jövőjét, de mivel ez egy sorsdöntő kérdés, nem szeretnénk elhamarkodottan dönteni.”
  Hamarosan ki kell derülnie, hogy ki lesz a Tankcsapda új tagja, mert április elején elindul a tavaszi turné, amelynek nyitó állomása a szokásos helyszínen, a gödöllői Trafó klubban lesz. Addigra Lukácsék már egy vadonatúj dalt is szeretnének bemutatni, videóklippel és letöltési lehetőséggel együtt.
  A tavaszi turné vendégzenekara a Los Vegas lesz, az egykori Kowa meg a Vega zenészeket magában foglaló új formáció, akik az ‘Ez arról szól’ című debütáló albumukkal koncerteznek.
  A már biztos Tankcsapda dátumok:
  04.05 – Gödöllő, Trafó
  04.07 – Szolnok, Metal Liget
  04.12 – Veszprém – Expresszó
  04.13 – Kaposvár, Metesz
  04.14 – Pécs, Zion
  04.20 – Szentes, MH
  04.21 – Kecskemét, TEKA
  04.27 – Győr, Bridge
  04.28 – Balassagyarmat, Madách Mozi
  06.10 – London (UK), Dingwalls

  Fotó: Barócsi Dia

  http://hammerworld.hu/2012/02/02/tankcsapda-aprilisban-elindul-a-turne/

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.