Monday, September 27, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Takács Nikolas koncert DVD-je november 28-tól a boltokban!

  Live In Sportmax 2011/05/27

  Ezrek tomboltak Takács Nikolas koncertjén. Az X-Faktor énekesei közül elsőként neki sikerült megajándékoznia rajongóit egy egész estés, óriási szuperkoncerttel 2011. május 27-én a Sportmax-ban. Ezeket a pillanatokat most mindenki újra átélheti, mivel november 28-án megjelenik DVD-n.

  Több mint 100 ember dolgozott azon, hogy minden a legnagyobb rendben menjen, külön erre az alkalomra terveztek kalapokat az énekes számára; háromszor öltözött át show közben, és a baseballsapkák sem hiányozhattak a színpadról.

  Az est folyamán Keresztes Ildikó is megjelent a színpad mögötti kivetítőn, hogy így küldjön üzenetet Nikolasnak. A fiú szóhoz sem jutott, egykori mentora kárpótlásként még énekelt is a közönségnek. Az X-Faktoros idők emlékére Nikolas Wolf Katival is elénekelt egy duettet. Nikolas két és fél órán át szórakoztatta a közönséget. Ez még egy világsztárnak is megterhelő lenne.

  Bónuszként megtalálható a DVD-n 3 Starzone Klubkoncertfelvétel (“When The Love Is Hiding”, “Hold Me”, “A zene kísér majd az úton”), valamint fotók a májusi koncertről.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.