Takács Nikolas és Aurea duettjének videoklipje január 12-én este debütál

Date:

2010-es magyar X-Faktor széria kivételes tehetsége, Takács Nikolas és a mezítlábas portugál #1 énekesnő, Aurea októberben egy közös, új felvétellel jelentkezett, Roberta Flack és Donny Hathaway klasszikus duettjének feldolgozásával, a “Where Is The Love“-val, melyhez az év végén videoklipet is forgattak Lisszabonban és Budapesten.

A videoklip exkluzív online premierje 2012. január 12-én este 20 órakor lesz awww.sonycenter.hu oldalon, míg tv-s premierjére másnap, 13-án este kerül sor a Fókuszban, az RTL Klubon. Ezután a videoklip Nikolas VEVO csatornáján is látható lesz a YouTube-on (www.youtube.com/NikolasTakacsVEVO), és kiemelt rotációban indul el a MusicChannel műsorán.

Nikolas és Aurea első alkalommal 2011. novemberében találkozott személyesen, amikor a kalapos énekes Lisszabonba utazott, hogy fellépjen a portugál díva telházas koncertjén, ahol több mint 3000 néző előtt mutatták be a duettet először élőben. A rendkívül sikeres showról koncertfelvétel is készült, mely 2011. decemberében “Aurea: Ao vivo no Coliseu dos Recreios” címmel CD+DVD-n meg is jelent Portugáliában a helyi Sony Music gondozásában, Nikolas és Aurea duettjének élő verziójával együtt. A koncert audiofelvétele Magyarországon is elérhető, az iTunes zeneáruházból tölthető le. A duett videoklipjében ebből a koncertből is láthatunk részleteket, valamint egyéb, a koncert előtt és után készült lisszaboni felvételeket Nikolasszal.

Két héttel a lisszaboni látogatás után Aurea érkezett Budapestre, ahol az énekesnő részvételével tovább folyt a videoklip forgatása, illetve Nikolasszal közösen Magyarországon is bemutatták a “Where Is The Love”-ot élőben, elsőként az X-Faktor december 3-i adásában, majd másnap Nikolas telt házas nagykoncertjén, melyből szintén bekerült néhány képsor a videoklipbe.

További információk:
Takács Nikolas hivatalos weboldala: www.takacsnikolas.com
Nikolas Facebook oldala: www.facebook.com/nikolasfanclub

Aurea hivatalos weboldala magyarul: www.aurea.com.pt
Aurea Facebook oldala: www.facebook.com/aureaoficial

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...