Monday, September 27, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  T-Mobile eseményen forgatták a The Carbonfools új videoklipjét

  A szeptember 24-i Colormix Live rendezvény látogatói nem csak egy jó buli résztvevői lehettek, hanem közülük többen a The Carbonfools helyszínen forgatott videoklipjének a szereplőivé avanzsálhattak. Az ingyenes koncert mellett ugyanis a legkitartóbbak részt vehettek egy óriási festékszóró csatában, amelynek egyes jelenetei bekerültek a zenekar új, Sunset című videoklipjébe (http://www.youtube.com/watch?v=TsCNY4FRWtA). A klip további érdekessége, hogy vendégelőadóként feltűnik benne a csapat basszusgitárosának, Miklós Milánnak az édesapja, ám ő csak az arcát adja a felvételhez, a hang nem az övé, a hangfelvételen az énekes, Fehér Balázs édesapja énekli az operabetétet.

  A Colormix Live esemény, amelyre a www.colormixlive.hu oldalon lehettet jelentkezni, a T-Mobile fiatalok számára kialakított FUN díjcsomagját és a hozzá kapcsolódó sokszínű kedvezményeket népszerűsítette. Olyan ismert, a fiatal korosztály által kedvelt márkák, mint a Levi’s, a Cinema City, a Don Pepe étteremhálózat, valamint az 576 Kbyte kínálnak a FUN kártyatulajdonosok részére jelentős kedvezményt termékeikből (http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/fun_like_dijcsomagok_kedvezmenyek/fun_dijcsomag).

  A The Carbonfools zenekar 2001-ben debütált a hazai könnyűzene színpadán, első nagylemezük Poisoned Goulash (Mérgezett gulyás) címmel 2004-ben jelent meg. Hangzásvilágukat az elektronikus alapok és az élő hangszeres muzsika fúziója határozza meg. Zenéjük a rock, blues, reggae, dub, disco, folk, ethno, darkwave és a mai modern elektronikus műfajok egyvelege.

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TsCNY4FRWtA[/youtube]

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.