T-Mobile eseményen forgatták a The Carbonfools új videoklipjét

Date:

A szeptember 24-i Colormix Live rendezvény látogatói nem csak egy jó buli résztvevői lehettek, hanem közülük többen a The Carbonfools helyszínen forgatott videoklipjének a szereplőivé avanzsálhattak. Az ingyenes koncert mellett ugyanis a legkitartóbbak részt vehettek egy óriási festékszóró csatában, amelynek egyes jelenetei bekerültek a zenekar új, Sunset című videoklipjébe (http://www.youtube.com/watch?v=TsCNY4FRWtA). A klip további érdekessége, hogy vendégelőadóként feltűnik benne a csapat basszusgitárosának, Miklós Milánnak az édesapja, ám ő csak az arcát adja a felvételhez, a hang nem az övé, a hangfelvételen az énekes, Fehér Balázs édesapja énekli az operabetétet.

A Colormix Live esemény, amelyre a www.colormixlive.hu oldalon lehettet jelentkezni, a T-Mobile fiatalok számára kialakított FUN díjcsomagját és a hozzá kapcsolódó sokszínű kedvezményeket népszerűsítette. Olyan ismert, a fiatal korosztály által kedvelt márkák, mint a Levi’s, a Cinema City, a Don Pepe étteremhálózat, valamint az 576 Kbyte kínálnak a FUN kártyatulajdonosok részére jelentős kedvezményt termékeikből (http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/fun_like_dijcsomagok_kedvezmenyek/fun_dijcsomag).

A The Carbonfools zenekar 2001-ben debütált a hazai könnyűzene színpadán, első nagylemezük Poisoned Goulash (Mérgezett gulyás) címmel 2004-ben jelent meg. Hangzásvilágukat az elektronikus alapok és az élő hangszeres muzsika fúziója határozza meg. Zenéjük a rock, blues, reggae, dub, disco, folk, ethno, darkwave és a mai modern elektronikus műfajok egyvelege.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TsCNY4FRWtA[/youtube]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...