July31 , 2021

  SZÜNET NÉLKÜL ZENÉL A NON STOP

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  2010 nemcsak az X-Faktor, de a Non Stop formáció éve is volt, hiszen az eredetileg 4, majd a tehetségkutató verseny miatt később 5 tagot számláló zenekar élete fenekestül felfordult a műsornak köszönhetően. Saját tehetségük, különleges előadásmódjuk és találó dalválasztásaik ifj. Malek Miklós mentori közreműködésével kiegészülve a verseny legjobb (helyezést elért) csapatává tette őket!

  A hazai zenei palettára a Non Stop tagjai egy egészen új, friss és egyszerűen addiktív stílust hoztak: acapella formáció korábban sosem tett szert ilyen országos (el)ismertségre! A fiúk sikere komoly zenei múltjukban rejlik, hiszen az öttagú formációban 4 énekes – akik korábban különféle kórusok, egyházi énekkarok tagjai voltak – biztosítja a tiszta hangokat, míg az ötödik tag élettel tölti meg a vokált, és pörgős beatbox szólóival emeli tovább a produkció fényét és különlegességét.
  A csapat produkciói segítik népszerűsíteni az acapella műfajt, hiszen ez a zenei stílus minden korosztályban számtalan rajongóra talál. A Non Stop tagjai ötös formációra átírt nemzetközi slágereket adnak elő, köztük olyan népszerű és közismert előadók dalait, mint Michael Jackson vagy Lady Gaga, de repertoárjukban a rajzfilmzenék széles választéka is megtalálható – és ebben a formában nemcsak a legkisebb családtagok örömére. A formáció további különlegessége, hogy egyedi színpadi megjelenésüket és mozgásukat a legapróbb részletekig kidolgozzák, ezzel is maximális kikapcsolódási lehetőséget nyújtva a közönség tagjainak.
  Július hónap igazán fontos számukra, mert az 5 fiú gőzerővel készül a vokal.total.2011 elnevezésű acapella énekversenyre, amely idén 11. alkalommal kerül megrendezésre Grazban. A verseny figyelemmel kísérhető élőben az interneten keresztül a www.vokaltotal.at weboldalon. A pop kategória fődíja 6000 euro, valamint egy kiváló minőségű AKG mikrofonszett, így a Non Stop tagjai természetes, hogy a győzelemre törekednek, és kizárólag az első hely megszerzésével lesznek elégedettek.
  Kérjük, szurkoljatok velünk a Non Stop Vokál formációnak a banda hivatalos Facebook oldalán!

  spot_img