August2 , 2021

  Szinglik éjszakája – Nagy Adrienn

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai tehetsége”, „első hallásra lenyűgöző, fantasztikus hangszín”, csak néhány vélemény, amelyek vezető zenei szakemberektől hangzottak el Nagy Adrienn kapcsán. A mindössze 22 éves kecskeméti lány érzéki, fantasztikus hangjával már most sok kaput megnyitott maga előtt. Adri első kislemeze „Szinglik éjszakája” címmel kerül a rádiók zenei szerkesztőihez, a dal egyben a főcímdala az azonos című, 2010. február 25-én bemutatásra kerülő mozifilmnek.A Sas Tamás által rendezett parádés szereposztású “Szinglik éjszakája” című közönségfilm az év egyik legnagyobb durranásának ígérkezik. A producerek hosszas válogatás után, ismert sztárelőadókat megelőzve választották ki Adrit, aki előadásmódjával, megjelenésével, hangjával, pozitív kisugárzásával azonnal elbűvölte a filmes szakembereket. Akkora sikert aratott a gyönyörű énekesnő, hogy egy másik, a filmben felcsendülő dal feléneklésére is lehetőséget kapott a producerektől.
  A bemutatkozó kislemezhez Tóth Gergely rendező irányításával egy kitűnő videóklip is készült, amelyben a film legjobb jelenetein kívül Adri is hangsúlyos szerepet kapott.
  Pihenésre azonban nincs sok ideje, hiszen gőzerővel dolgozik a tavasz folyamán megjelenő második kislemezén, illetve az ezt követő bemutatkozó albumán. Adri sokoldalúságát mutatja, hogy ő is aktívan részt vesz a dalok írásában, de mellette olyan ismert zeneszerzőkkel dolgozik, mint Markanera (Pacsai Márk) és Szakos Krisztián.
  És mit várhatunk Adri első nagylemezétől? Mai, elektronikus popzenét, ötvözve a ’80-as évek hangzásvilágával, dögös slágereket egy különleges, tehetséges énekesnő tolmácsolásában. Minden adott ahhoz, hogy egy igazi sztár szülessen, és Adri bemutatkozása új színt hozzon a hazai popzene palettájára.
   mymusic.hu

  spot_img