Szexi díva lett a tinisztárból!

Date:

Jövő héten debütál a zenei csatornákon Rami legújabb videoklippje, melyből kiderül, hogy a hajdani kislány szexi nővé érett. A The Fun Starts című angol nyelvű klippet Indián rendezte, de az ötletadó maga az énekesnő volt. Ő találta ki azt is, hogy néhány jelenetben szexire veszi a figurát, melyhez észbontó fehérneműket is talált.

– Nagyon szeretek Indiánékkal együtt dolgozni – árulta el Rami. – Hajnali ötkor keltem aznap, annyira izgatott voltam. A forgatás viszonylag gyorsan ment bár öt különböző ruhás jelenetünk volt, és két helyszínen is dolgoztunk. Talán meglepő lesz, hogy csak angol nyelven forgattunk, ennek az az oka, hogy szeretnék nyitni a világ felé. Nem is készült magyar szöveg a számhoz… A zenei világ is eltér attól, amit a bemutatkozó albumomon megszokhatott tőlem a közönség. Kálmán Tamás munkáját dicséri az új dal. A klipben közreműködik még az EC Dance School négy táncos lánya, illetve egy dögös modell srác, aki több nemzetközi kifutón, és magazinban is szerepelt már. Remélem, hogy sokan megszeretik majd ezt a stílust, és talán a nyár egyik nagy slágere lehet a The Fun Starts-ból. Ez az első olyan dal és videoklip ami tényleg 100 %-osan ÉN vagyok! .
Rami azt is elárulta, hogy ennél merészebb fotók egyelőre nem jelennek meg róla, így a hímnemű rajongóknak be kell érniük a klippel, hiába lesik a férfimagazinokat, ott egy ideig még nem láthatják a szexi szőke lány idomait.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...