Szeretlek! – énekli Noémi Virág

Date:

Az énekesnő-dalszerző debütáló nagylemezéről már ismerhetünk néhány dalt, hiszen a rádiók és a zenecsatornák is egyaránt játszották, a közönség pedig szerette a Hiányzol, a Soha még, illetve a Melletted ébredek című felvételeit.
 
Noémi Virág éve eddig meglehetősen sűrű volt.  A munka, fellépések és klubtalálkozók mellett idén is kapott jelölést VIVA Comet díjra, nem is egyet, hanem kettőt, Legjobb női előadó és Legjobb videoklip kategóriákban.  Most pedig egy újabb kihíváson van túl, hiszen Szeretlek című dalához múlt héten egy horvát szigeten forgatták az új videót.
 
–  “A Szeretlek az egyik legszemélyesebb dalom.  Általánosságok egyáltalán nem kaptak benne helyet, a férjemmel való kapcsolatomról énekelek, és arról, hogy mennyire szeretjük egymást.  Mindennapok című albumom megjelenése előtti utolsó pillanatban döntöttem úgy, hogy a szerelmünkről is írok egy dalt, de ez bizonyult a legjobb témának, hiszen ebben a kapcsolatban élek minden nap.”  – avatott be a részletekbe Noémi Virág. 
 
Aki a dalhoz készült kisfilm történetére kíváncsi, annak még várnia kell egy kicsit.  Noémi Virág általában minden apró részletet maga talál ki, legyen szó zenei vagy képi világról, így nem meglepő, hogy a Szeretlek videó alapötlete is tőle származik.  De arra mindig nagyon vigyáz, hogy titokban maradjanak a részletek.

–  “A videóról még nem árulhatok el semmit, hiszen szeretem meglepni a közönséget. Így csak a premier alkalmával tudja meg mindenki, hogy milyen képeket is rögzítettünk.  Annyit viszont muszáj elmondanom, hogy ez a forgatás volt életem egyik legnagyobb kalandja! Horvátországban, egy kis szigeten csináltuk a felvételeket, ahova csak hajóval lehetett eljutni.  A stábbal béreltünk egy motorcsónakot, és elárulhatom, egyikünk sem úszta meg szárazon… A kész videót pár héten belül láthatja mindenki, én már nagyon izgatott vagyok!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...