SVÉD ÉNEKES ADJA ELŐ A HARD ZENEKAR ÚJ, MAGYAR NYELVŰ DALÁT

Date:

A közelmúltban Különleges újdonsággal jelentkezett a svéd-magyar HARD zenekar. A “Várj úgy” című vadonatúj dal a banda nevével ellentétben abszolút könnyed, dallamos ballada – erről azonnal megbizonyosodhatsz, ha a dal meghallgatásához ide kattintasz!
A HARD rövidesen befejezi új albumának munkálatait, amely a csapat reményei szerint még idén napvilágot lát. A “Várj úgy” című dalt azonban már nem akarták tovább titokban és talonban tartani, hisz igazi ritkaság, ha egy magyar zenekar dalát egy svéd énekes adja elő, ráadásul magyar nyelven!
Pedig ez történt. A banda énekese, Björn Lodin ugyanis pontosan erre vállalkozott: életében először énekelt magyarul, mégpedig a magyar rock legismertebb dalszövegírójával, Horváth Attilával közösen írt szövegét a “Várj úgy” című dalhoz. Igazi multikulturális zenei kirándulás!
A dal egyébként Björn angol nyelvű szövegével is hallható lesz a HARD új nagylemezén, sőt a rádiók és a rajongók kedvéért elkészítették a nóta “Hunglish” verzióját is, amelyben a dal két szövege keveredik, mégpedig nem is akárhogy!
A “Várj úgy” című szerzeményhez videoklip is készült, amely hamarosan látható lesz a nagyközönség számára. A forgatás nagyrészt a Blue River Pub hajón zajlott Budapesten, a Petőfi térnél október 10-én (2010.10.10.). A klipet maga az énekes, Björn Lodin rendezte!
A HARD 2011. február 18-án az A38 Hajón lemezbemutató koncertet ad.
Információk a zenekarról:
A HARD egy svéd-magyar hard rock formáció, amelyet eredetileg 2004-ben alapított a magyarországi rock színtér néhány kiváló muzsikusa. Két, jó fogadtatásban részesült album után a zenekar immár angol dalszövegekkel szeretné meghódítani a külföldi publikumot. Az első nemzetközi anyag “Traveler” címnel jelent meg világszerte 2008 márciusában. A zenekar 2009 augusztusától az elismert svéd énekes/gitáros/producerrel, Björn Lodinnal (Baltimoore) kezdett közösen dolgozni. Első albumuk ebben az új felállásban “Time Is Waiting for No One” címmel jelent meg a BLP Music/Escape Music európai és a BLP Music/Nightmare Records észak-amerikai gondozásában.
A HARD zenekar tagjai:
Björn Lodin – ének, gitár
Csillik Zsolt – gitár
Vámos Zsolt – gitár
Mirkovics Gábor – basszusgitár
Borbély Zsolt – dob

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...