Stooshe feat. Travie McCoy: Love Me

Date:

A Stooshe első számú szabálya, hogy nincsenek szabályok!

A londoni csajtrió darabokra tépte a lánybandák szabálykönyvét. Tabu téma náluk nincs, a káromkodás nem tilos, és elmebeteg cuccokat húznak magukra – mindemellett nagyon tudnak énekelni.

Alex Buggs, Courtney Rumbold és Karis Anderson a 90-es éveket gyúrja össze a jövő hangzásával, mintha a Salt & Pepa-t az Odd Future-rel, az En Vogue Jay-Z-vel, vagy a TLC-t a The Supremes-szel társítanánk.

A nevük egy szójáték: a ‘stoosh’ az utcai szlengben többek között drágát jelent, a szó végi “she”, azaz “ő” pedig a Spice Girls által bevezetett “girl power” életfilozófiát képviseli. Karis (22), az “okos tetkós”, aki tánc- és énekleckéket vett 3 éves kora óta, Courtney (19), a “mókás hajú nyugis csaj”, aki színházi képzést kapott és Alex (22), a “cicis dilis kékvérű”, akinek a nagynénje királynő volt Ghána Ashanti régiójában, 10 hónapja még szólóban próbálkoztak. Aztán Jo Perry dalszerző és Di Barrand stylist, akik épp érdekes lányokat kerestek, külön-külön meglátták Alexet majd Courtney-t a Top Shopban, nem sokkal később pedig Jo megismerte Karist a myspace-en, és egyben is volt a csapat. A Stooshe 2011 januárjában megalakult, a csajok pedig részt vesznek a dalszerzésben is.

A – már nemzetközi piacra is szánt – második kislemez, a “Love me” a brit hivatalos kislemez listán épp most debütált az 5. helyen. Travie McCoy, kedvenc rapperünk a Gym Class Heroes-ból, is közreműködik a dalban.

Íme a klip: http://www.youtube.com/watch?v=Rcxnwv7yaQk

Previous articleShinedown
Next articleLINKIN PARK

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...