STONE SOUR: A HOUSE OF GOLD & BONES PT. 2 ÁPRILIS 9-ÉN JELENIK MEG

Date:

SS_L9O4773_final2kicsiA HOUSE OF GOLD & BONES PT. 2 ÁPRILIS 9-ÉN JELENIK MEG

(MAGYARORSZÁGON KIADJA A MAGNEOTON/WARNER)

AZ ELSŐ KISLEMEZ, A “DO ME A FAVOR” FEBRUÁR 12-ÉTŐL HALLHATÓ

A ZENEKAR FELLÉP A 2013-AS REVOLVER MAGAZINE GOLDEN GODS AWARDS-ON; HÁROM DÍJRA VANNAK JELÖLVE

 

New York, NY (2013. február 1.) – A Grammy-jelölt rockzenekar, a Stone Sour legújabb albuma, a tavaly év végén megjelent House of Gold & Bones második része 2013. április 9-én lát napvilágot. A felvételek a Sound Farm Stúdióban készültek Des Moines mellett, a producer David Bottrill (Tool, Muse) volt – csakúgy, mint az első résznél.

Az első kislemezdal, a “Do Me A Favor” digitálisan február 12-től kapható majd. A dalhoz tartozó klipet a Revolver Magazin “A 2012-es év klipje” díját elnyert Phil Mucci rendezi, aki rendezett már korábban pl. az Opeth-nek és a Korn-nak is.

A 2013-as Revolver Magazine Golden Gods Awards-on a Stone Sour is fellép május 2-án Los Angeles-ben. Ezen kívül három díjra jelölték is őket: a “Legjobb Énekes”,  az “Év Albuma” és a “Legjobb Dobos” kategóriákban.

Taylor nemrég fellépett a Sundance Fesztiválon a “Sound City Players” formációval, mely egy Dave Grohl (Foo Fighters, ex-Nirvana) által összetrombitált alkalmi zenekar, akik Grohl saját rendezésű filmjéhez, a Sound City-hez írt kísérőzenéjét játszották lemezre. A film egy Van Nuys-i (Kalifornia) stúdió történetét meséli el, ahol olyan előadók rögzítettek dalokat, mint pl. a Fleetwood Mac, Tom Petty, Neil Young, és persze a Nirvana és a Slipknot.

A zene mellett a sosem pihenő Corey Taylor nemrégiben leplezte le közös projektjét a Dark Horse Comics-szal: a dupla album címét viselő 4 részes képregény a dalszövegekben leírt történetet meséli el, Richard P. Clark (The Incredible Hulk) és Jason Shawn Alexander (Empty Zone, Batman, Abe Sapien) illusztrációjával. Az első rész 2013. április 17-én jelenik meg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...