August1 , 2021

  Steelwing koncert január végén

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A Hammerworld magazin vásárlói ingyen bulizhatunk a svéd heavy metal srácokkal
  Január 31-én  legújabb lemezével érkezik Budapestre a tradicionális heavy metalt játszó Steelwing zenekar. A fiatal svéd csapat mellett egy kanadai együttes, a Skull Fist is fellép majd a Roctogonban. A koncertre az aznap megjelenő Hammerworld magazin megvásárlói ingyen juthatnak be.
  A svéd Steelwing 2009-ben alakult néhány fiatal, ám annál tehetségesebb srác összeállásával, akikben közös pont, hogy szeretik a kemény, bólogatós metalzenét. Az együttes a Rock The Nation egyik tehetségkutatóját megnyerve került be a köztudatba, és azóta annál a NoiseArt Recordsnál tevékenykedik, amely többek között a Suicidal Angels, a Varg vagy a Milking The Goatmachine nevű csapatoknak is otthont ad. A Steelwing zenéjét az üvegrepesztő sikolyok, az atletikus gitáros teljesítmény, és a dalok írásánál tanúsított maximalista hozzáállás jellemzi, ezek teszik őket az egyik fontos kortárs heavy metal csapattá.
  Hazánkban is többször jártak már, így a visszatérő hazai rajongókra is számítanak ezen a januári estén – amúgy ott voltak az első Metalfesten, aztán a Sabaton és az Accept előtt is szerepeltek, első lemezük pedig a 2010. májusi Hammerworld magazin extra CD-melléklete volt. A mostani buli aktualitása a második album, mely Zone Of Alienation címen január végén jelenik meg. Az új korong alapsztorija 2097-ben játszódik, amikor is a nukláris háborúban lerombolt Földet elhagyó túlélők az űrben kezdenek új gyarmat után kutatni. Ízelítő: http://youtu.be/jDbNge2cC7g
  A január 31-ei koncerten egy négytagú csapat, a Skull Fist is vendégszerepel. A kanadai együttes az elmúlt évek egyik felfedezettjének számít, zenéjében a tradicionális heavy metal keveredik thrash és power elemekkel. A csapatra szintén tehetségkutató verseny után figyeltek fel, most pedig már hosszú turnéra indulhatnak Európában, nem csak a Steelwing, hanem például a Grand Magus társaságában.
  A Rocktogonban tartandó koncert hazai vendége a Demonlord lesz, a belépő pedig mindössze 990 Ft-ba kerül majd, de ha nálunk van az a kupon, ami az aznap megjelenő februári Hammerworld Magazinban található, akkor ingyen nézhetjük meg a csapatokat. Sőt, a magazint akár a helyszínen is megvásárolhatjuk majd – ebben az értelemben a Hammerworld olvasók ajándék koncertet kapnak január 31-én.
  A Hammer Concerts bemutatja:
  2012. január 31., kedd 18 óra
  Budapest, Rocktogon
  Steelwing, Skullfist, Demonlord koncertek
  Belépő: 990 Ft, a Hammerworld Magazin februári számában található kuponnal ingyenes
  Jegyek kaphatók az ismert rockboltokban, a Ticketportal (www.ticketportal.hu) és a TicketExpress (www.tex.hu) hálózatában, valamint mobiltelefonnal a Tikit.hu-n
  Kapcsolódó weboldalak:
  http://www.hammerworld.hu
  http://www.facebook.com/steelwingmetal
  http://www.facebook.com/skullfisted
  http://www.facebook.com/events/216297348438628/

  spot_img