Sonisphere: Rammstein, Metallica, Manowar egy kupacban

Date:

Közzétették a bukaresti Sonisphere fesztivál programját és jegyárait: a június 25. és 27. között sorra kerülő rendezvényen a Rammstein, a Metallica, a Slayer, a Manowar, a Megadeth, az Anthrax, a Heaven And Hell és az Alice In Chains is fellép. A metálfesztivált a Romexpo Pavilonban szervezik meg, a jegyeket ma 14 órakor kezdték el árusítani.
A jegyek ára naponként változik: június 25-én a Manowar és a Volbeat fellépésére 127 és 371 lej (utóbbi a VIP-jegyek ára) közötti összegekért lehet belépőt váltani. Június 26-án a Metallica, a Slayer, a Megadeth, az Anthrax és a Heaven and Hell koncertjét hallgathatják meg a rajongók 196 és 371 lej közötti összegért.
Június 27-én a Rammstein, az Alice In Chains, a Stone Sour és a Mastodon lép fel – erre a napra szintén 196 és 371 lej között mozog a belépők ára. A három napos bérletek 371 (Normal Circle), 519 (Golden Circle) és 583 lejbe (VIP) kerülnek. A belépőket az Eventim hálózat árusítja, beleértve a Germanos, Vodafone, Carturesti és Humanitas üzleteket is.
A fesztiválra mintegy 45 ezer jegyet adnak el, mivel a helyszínen legtöbb 50 ezer személy fér el. A rendezvény első napjának programja még bővülhet, a második és harmadik nap fellépőinek névsora nem fog változni. (hotnews, transindex.ro)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...