Snoop Dogg új neve Snoop Lion

Date:

Snoop-Dogg-LionSnoop Dogg amerikai hip-hop világsztár, aki nemrég reggae kislemezzel jelentkezett, bejelentette: ezentúl Snoop Lionként dolgozik.
Az 1971-benCalvin Broadus Jr.-ként született rapper nyilatkozatot adott ki, amelyben bejelentette, hogy legutóbbi jamaicai utazásán átkeresztelkedett Snoop Lionra helyi rasztafári szertartás keretében. Az előadóReincarnated(Reinkarnálódva) címmel dokumen-tumfilmet is forgatott a karib-tengeri szigetországban, és új, természetesen reggae albumát már Snoop Lionként jelenteti meg.
– Nem akarok Snoop Dogg lenni egy reggae-számban. El akarom temetni Snoop Doggot és Snoop Lionná kívánok válni. Ez akkor vált világossá, amikor a nyabingi papok ezt a nevet adták nekem a templomban – mondta a rapper.
Snoop esetében nem ez az első névváltoztatás, hiszen az 1990-es évek elején Snoop Doggy Doggként tűnt fel a rap és hip-hop színtéren. A Doggy később eltűnt, különböző beceneveket viszont, például a Doggfathert, előszeretettel használta.
A rapper legutóbbi kislemeze, a La La La már egy reggae szám, a Reincarnation című dokumentumfilmet a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Sziget fesztiválon augusztus 11-én, szombaton este kiemelt előadóként fellépő művész akkor melyik nevét fogja használni.
MTI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...