June25 , 2021

  Smárton Trió: új klip és koncertek Harcsa Veronikával

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  smarton– Do You Know? címmel nemrég közös dalt és klipet készített a dzsesszt rockkal vegyítő Smárton Trió, valamint a népszerű énekesnő, Harcsa Veronika. Az új anyag népszerűsítése érdekében a héten miniturnéra indulnak a projekt résztvevői.

      “Veronikával először a dzsessz tanszakon találkoztam, ahol ő az első, én pedig az utolsó évemet töltöttem. Kicsit később az A38 hajó szervezésében mindkettőnk aktuális projektje kijutott Varsóba, és az együtt töltött idő alatt kezdtünk el közös zenében gondolkodni” – idézte fel a 2003-ban alakult Smárton Trió vezetője, gitárosa, Sütő Márton az MTI-nek.
  Az énekesnő 2008-ban közreműködött a Smárton Trió (Sütő mellett Kovács Zoltán – bőgő és G. Szabó Hunor – dob) második lemezén mint vendégzenész, majd együtt dolgoztak Mátyássy Áron filmszemle-díjas filmje, az Utolsó idők zenéjén, tavaly pedig már a zenekar MR2 Akusztik fellépését tette teljesebbé a női énekhang.
  “A Do You Know? teljes mértékben akusztikus hangszerelésű, ezzel is részét képezi annak a kettéválási folyamatnak, amelyen a Smárton Trió éppen keresztül megy. A modernebb hangzású, elektromos megszólalású, fúziós dzsesszvonal mellett sikerült életre hívni egy csendesebb, talán populárisabb műsorral bíró mellékágat is. Ez az egészséges kontraszt reményeink szerint új ízt kölcsönöz az együttesnek, megszólítva ezzel egy eddig passzív közönségréteget is” – fejtette ki Sütő Márton.
  Mint mondta, az új dalban Harcsa Veronikáé mellett az ő énekhangja is hallható, ami a zenekar eddigi instrumentális szerzeményeihez, illetve a vendégénekesekhez szokott hallgatóság számára szintén újdonságnak számíthat.
  “Nagy öröm számunkra, hogy sikerült összehozni egy rövid turnét, amely ugyan csak három állomást foglal magában, egy kis külföldi kitekintést is lehetővé tesz” – fűzte hozzá Sütő.
  A Harcsa Veronikával kiegészült Smárton Trió augusztus 30-án Nagyváradon, 31-én Szegeden, szeptember 11-én pedig a budapesti Szimpla Kertben ad koncertet.

  MTI

  spot_img