July24 , 2021

  Sergio Mendes Megasztárokkal találkozik Budapesten!

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A Megasztár hat énekese a közelmúltban közösen énekelte fel a Rio című 3D-s animációs vígjáték egyik fülbemászó dalát, amellyel a dal eredeti szerzője, Sergio Mendes is rendkívül elégedett volt. Ezt hamarosan személyesen is elmondja az énekeseknek, hiszen budapesti koncertjére meghívta a fiúkat és lányokat július 7-én, a RaM Colosseumba.
  A felvételek közben a Rio karneváli, színes, és derűs hangulata őket  is magával ragadta. Kökény Attila, Szeleczki Dávid, Giorgio, Tolvai  Reni, Kállay-Saundres András és Patai Anna a film összes dalától el  volt ragadtatva. András és Reni még ahhoz is kedvet kaptak, hogy elutazzanak Rióba, de sűrű programjaik mellett ezt egyelőre el kell halasztaniuk. A dél-amerikai város hangulatát azonban mindannyian megidézhetik július 7-én a RaM Colosseum-ban, ahol a híres, brazil származású zongorista, dalszerző és énekes Sergio Mendes fergeteges koncertet ad majd.

  A Megasztárosok nagyon örültek, amikor megtudták, hogy a koncert hazai szervezőin keresztül Mendes meghívta őket a fellépésére, ahol így személyesen is találkozhatnak vele. A Rio-ban elhangzó dalok mellett több slágerét is ismerik, többek között a híres Mas Que Nada-t, amit  Mendes a Black Eyed Peas-zel közösen is feldolgozott.

  – Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy találkozhatunk Sergio Mendes-szel. Nagyon szeretjük a szerzeményeit, de köztük a Rio dalt különösen a szívünkbe zártuk, hiszen fantasztikus munka volt részt venni a főcímdal feléneklésében.

  Természetesen a koncerten is ott leszünk, kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz élőben hallani ezeket a híres slágereket. A sűrű időbeosztásunk és a fellépések mellett egy kellemes kikapcsolódás lesz számunkra is ez a koncert!  – mondta Kállay Saunders András.

   
   

  spot_img