July25 , 2021

  Sepsiszentgyörgyi szilveszter a Zanzibárral

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Méltón búcsúztatjuk a 2011-es évet

  Már csak pár nap van hátra, hogy újra megtegyük újévi fogadalmainkat. Még mielőtt fejünkben hosszú listát készítenénk belőlük, íme egy kis programajánló az év utolsó napjára, valamint 2012 köszöntésére.

  December utolsó napján Sepsiszentgyörgy főterére invitáljuk mindazokat, akik jókedvvel szeretnék búcsúztatni az óévet. A hangulatról este 9 órától a nagysikerű román énekesnő, Nicola gondoskodik, aki sepsiszentgyörgyi sajtótájékoztatóján kihangsúlyozta, hogy nagyon szeret ide jönni, és a háromszéki emberek vendégszeretetéhez nincs fogható. Fergeteges koncertet ígér rajongóinak, ahol felcsendülnek a legismertebb slágerei, ahogyan a nemrégiben megjelent legújabb dala is. Nicola után az ír bulizenét játszó Selfish Murphy veszi át a Szabadság téri színpadot. Az óév utolsó koncertjét Delhusa Gjon adja. Az albán származású énekes 40 év munkáját hozza el a nagyközönségnek, eddig megjelent húsz albuma legsikeresebb slágereit énekli majd.

  Rögtön a tűzijáték után a Zanzibár zenekar zúzza a színpadon, akik a Nem vagyok tökéletes, a Szólj már és a Táncolunk slágerek mellett elhozzák ebben az évben megjelent dalaikat is. Terecskei Rita, a zenekar énekesnője egy nemrégiben készült interjúban elmondta, hogy nagyon fontos számukra a sepsiszentgyörgyi fellépés, hiszen 12 évvel ezelőtt is jártak már itt, akkor még kezdő zenekarként, viszont mára már felnőttek a feladathoz, hogy egy igazán színvonalas koncerttel indítsák a 2012-es évet.

  A koncertek között sorsolásra is sor kerül majd, ahol a támogatók nyereményei találnak gazdára. A Sepsi Rádióval bécsi hosszú hétvégét lehet nyerni, csupán egy fénykép készítésével. A játék részletei a www.sepsiradio.ro honlapon megtalálhatóak.

  Az idei szilveszteri utcabált Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának segítségével, kizárólag helyi vállalkozók támogatásából szervezik meg.

  spot_img