Seal folytatja! Megérkezett a Soul 2

Date:

A Grammy-díjas énekes és dalszerző Seal nyolcadik stúdióalbuma, a Soul 2 2011. november 14-én jelenik meg. Az első kislemez a “Let’s Stay Together”, melyet már a hazai rádiók is előszeretettel játszanak. A gyűjteményen ismét a két legendás producer, Trevor Horn (Seal, Seal II, Human Being) és David Foster (Soul, Commitment) írányítása alatt dolgozott az énekes. Ezen a lemezen elsősorban a hetvenes évek klasszikusai csendülnek fel, olyan előadók dalai, mint pl. Marvin Gaye, Bill Withers, Al Green, vagy Teddy Pendergrass.

A felvételek Londonban és Los Angelesben készültek. “Húsz éves karrierem folyamán két dolog éltetett folyamatosan: hogy jó számokat írhassak és hogy énekelhessek. A Soul 2 dalai természetes folytatásai az előző Soul albumnak, és mind örök klasszikusok.” – mondta Seal. – “Az egyik legfontosabb oka, hogy még mindig zenélek, az “együttműködés ajándéka”. Olyan mázlista vagyok, hogy két zsenivel dolgozhattam együtt ismét, akik nap mint nap inspiráltak engem.”
A 2008 novemberében megjelent Soul világszerte kasszasiker volt, rengeteg platina és aranylemez státuszt ért el.
Seal karrierje során négy Grammy-díjat nyert, több mint 20 millió albumot adott el. Romantikus dalai, mint a “Prayer For the Dying”, a Grammy-díjas “Kiss From A Rose” és a “Don’t Cry”, vagy a “Love’s Divine” rajongók és kritikusok kedvencei egyaránt. Több különböző zenei stílusban is megállja a helyét, példa erre a debütáló 1991-es album, a System, amely a brit house music/rave szcéna kedvence volt.
mymusic.hu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JxLvbx5-mfU&feature=player_embedded[/youtube]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...