Robban a TNT

Date:

Májusban tizenöt év munkáját viszik színpadra a TNT-s fiúk, Dobrády Ákos és Zuber Krisztián (Inti), mely főpróbájának a Szent György Napok nyújt teret és közönséget. Megaslágereiket már előkészítették rajongóiknak, de a jubileumi koncerten helyet kapnak az új dalok is.

A kilencvenes évek magyarországi „leg”-formációja kétségkívül a TNT volt. Először 1996 nyarán mutatkoztak be a Bakancsdallal, legkiválóbb lemezüket (Unplugged) a Magyar Rádió stúdiójában vették fel 28 zenész egyidejű közreműködésével, amely, 70 ezer értékesített példánnyal, dupla platinalemez lett.

Az együttes 2005-ben feloszlott, ám a rajongóik kérésére az együttes megalapításának tizenötödik évfordulójára egy nagyszabású, zenekarral kísért megakoncertet szerveznek májusban Budapesten.

Természetesen arra is kíváncsiak voltunk, hogy miért az erdélyi közönséget szemelték ki arra, hogy még a nagy este előtt megmutassák a fény- és hangtechnikában gazdag produkciót. Erre a zenekar menedzsere azt válaszolta, hogy mindenképpen nagyszínpadon akarták megtartani a főpróbát, és mivel a Szent György Napok hírneve hozzájuk is elért, örömmel vállalták a fellépést május 8-án, vasárnap este 19.30-tól a Szabadság téri főszínpadon.

hirmondo.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...