Friday, September 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Robban a TNT

  Májusban tizenöt év munkáját viszik színpadra a TNT-s fiúk, Dobrády Ákos és Zuber Krisztián (Inti), mely főpróbájának a Szent György Napok nyújt teret és közönséget. Megaslágereiket már előkészítették rajongóiknak, de a jubileumi koncerten helyet kapnak az új dalok is.

  A kilencvenes évek magyarországi „leg”-formációja kétségkívül a TNT volt. Először 1996 nyarán mutatkoztak be a Bakancsdallal, legkiválóbb lemezüket (Unplugged) a Magyar Rádió stúdiójában vették fel 28 zenész egyidejű közreműködésével, amely, 70 ezer értékesített példánnyal, dupla platinalemez lett.

  Az együttes 2005-ben feloszlott, ám a rajongóik kérésére az együttes megalapításának tizenötödik évfordulójára egy nagyszabású, zenekarral kísért megakoncertet szerveznek májusban Budapesten.

  Természetesen arra is kíváncsiak voltunk, hogy miért az erdélyi közönséget szemelték ki arra, hogy még a nagy este előtt megmutassák a fény- és hangtechnikában gazdag produkciót. Erre a zenekar menedzsere azt válaszolta, hogy mindenképpen nagyszínpadon akarták megtartani a főpróbát, és mivel a Szent György Napok hírneve hozzájuk is elért, örömmel vállalták a fellépést május 8-án, vasárnap este 19.30-tól a Szabadság téri főszínpadon.

  hirmondo.ro

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.