Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Rendezz klipet a Tankcsapdának!

  Különleges pályázattal állt elő rajongói számára a Tankcsapda. Új nap vár című dalukhoz most bárki, aki elég kreativitást érez magában, írhat forgatókönyvet. A győztes ötletből készül majd el a soron következő TCS-klip, de a legjobb három klipszinopszis beküldője mind értékes nyereményben részesül. A határidő 2011. március 25.

  Rendhagyó módon ezúttal rajongóira bízza a debreceni Tankcsapda, hogy idén tavasszal rádiós játszásra szánt daluk, az Új nap vár című számhoz milyen videóklip készüljön. Honlapjukon tettek közzé egy felhívást, miszerint bárki, aki kellő kreativitást érez magában, az most megírhatja a klip ún. szinopszisát, miről is szóljon ez a kisfilm. A rendezésben nem feltélenül gyakorlott emberekre számítanak, alapvetően egy jó ötletre, egy jópofa sztorira. A megvalósításban aztán majd persze egy profi stáb áll rendelkezésre. A beérkező ötletek közül maga a zenekar tagjai választanak, a legjobb három pedig értékes nyereményekben részesül. A forgatókönyv-ötleteket az [email protected] címre várják, március 25-ig.
  A klip várhatóan a tavasz folyamán készül el, de mindeközben már a banda újra turnéra indul: április 7-től indul a Tankcsapda Új Nap Vár Turnéjának tavaszi etapja. Április 7-én Gödöllőn, 8-án Gyöngyösön, 9-én a szolnoki Metálliget Fesztiválon mint rendszeres visszatérő vendég, 15-én Mindszenten, 16-án Kisvárdán, 22-én a soproni Hangárban, 23-án Tatabányán, 29-én Zalaegerszegen, 30-án pedig Kaposvárott láthatja a közönség a debreceni zenekart. És ami már publikus a nyári terveik közül: június 5-én újra visszatérnek Londonba, a Camden Town-ba, a Dingwalls klub falai közé.

  music.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.