Friday, April 16, 2021
HomeZenei hírekRED HOT CHILI PEPPERS

RED HOT CHILI PEPPERS

image005A RED HOT CHILI PEPPERS 18, EDDIG KIADATLAN DALT JELENTET MEG, MELYEK AZ  I’M WITH YOU LEMEZ KÉSZÍTÉSE IDEJÉN ÍRÓDTAK

A dalok digitálisan és bakeliten lesznek elérhetők  

A Red Hot Chili Peppers nemrégiben bejelentette, hogy 18 dalt jelentet meg, melyek az I’m with you album munkálatai alatt íródtak. A dalok világszerte – tehát Magyarországon is! – megvásárolhatók majd digitálisan és bakeliten, páronként. Az első páros  – “Strange Man” és “Long Progression”  –augusztus 14-én jelenik meg; a második  – Magpies és Victorian Machinery –szeptember 11-én; a harmadik pedig  – “Never Is A Long Time” és “Love Of Your Life” – október 2-án. A további dalok címei még nem nyilvánosak, de a megjelenési dátumok igen: november 6, december 4 és december 18, valamint 2013 eleje.

A kilenc bakelit borítóját összerakva a rajongók egy nagy képet kapnak majd végeredményül. A borítóterveket Kelsey Brookes készítette (www.kelseybrookes.com), akinek munkái többek között pl. a GQ, Modern Painters, Juxtapoz, Beautiful Decay és a Dazed and Confused magazinokban jelentek már meg .

A  Red Hot Chili Peppers jelenleg  I’m With You című albumának turnéját tartja, teltházas arénákban világszerte.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments