July31 , 2021

  Puskás Petit egy szakítás sodorta a zene világába

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A Megasztárból ismert énekes is fellép a február 14-i székesfehérvári musical gálán. A népszerű énekes ugyan nem sorolja magát a legromantikusabb férfiak közé, de azt elismeri: érzékeny férfi.
  Ma már mosolyog azon az eseten, amivel annak idején a karrierje elindult. Sok-sok évvel ezelőtt az akkori barátnője szakított vele, ő pedig egy utolsó próbálkozásként szerenádot adott neki az ablaka alatt. A dolog pikantériája mindössze annyi volt, hogy mindez délután négy órakor jutott eszébe az énekesnek.
  A lány sírva fogadta ugyan dalokat, de ettől függetlenül kikosarazta a szerelmes fiatalt. Puskás Peti egyébként is érzékeny embernek vallja magát, amibe belefér egy kis romantika is.
  – Nem vagyok nagy rajongója a szerelmes daloknak, de ha arról van szó a sajátjaimat szívesen eléneklem. Ám azért van egy-két nagy kedvenc is. A Song for you című szám a favorit, az bizony elég szerelmes. Jó is az, amikor az ember sír, szenved, aztán kiírja magából bánatát – mondta el Peti.
  A székesfehérvári musical gálán sem lesz hiány érzelmes nótákban. Igaz, Puskás Peti inkább azokkal a dalokkal áll színpadra, amit egyébként is énekel (Padlás, József és a színes szélesvásznú álomkabát), de az biztos, hogy megdobogtatja majd a női szíveket.
  – Ha minden jól megy zongorázgatok is majd, hogy olvadozzanak a hölgyek! – tette hozzá huncut mosollyal a népszerű zenész.
  A gálát február 14-én, Bálint napján rendezik a székesfehérvári Arév csarnokban. Peti izgatottan várja az eseményt – ahol mások mellett Varga Miklóssal, Fésűs Nellyvel és Tóth Gabival lép fel – mert legutóbbi Valentin napja is érdekesen sült el.
  Történt ugyanis hogy egy nő üldözőbe vette a Megasztáros fiatalt, de nem a szerelmével, hanem inkább haragjával. Az ugyan menekülés közben nem derült ki, hogy miért is akarta megruházni a fiatal énekest az ismeretlen hölgy, de Peti sejtése szerint a lányához már lehetett valami köze.

  spot_img