Péterfy Bori új albumának exkluzív változata…

Date:

Ma (február 25) jelenik meg Péterfy Bori új lemeze, CD-n, DVD-n és digitálisan. A 2B lemez Dalok.hu-n kapható változata egy exkluzív, tizenharmadik számot is tartalmaz, a Hangmás zenekar számának, az „Egészen közel”-nek azt a verzióját, amelyiken saját magával énekel duettet az énekesnő.
A 2007-ben alakult Péterfy Bori & Love Band tagjai tavaly novemberben megjelent második lemezük megjelenése után az alkotói szünet helyett az aktív kikapcsolódást választották: ismét stúdióba vonultak. Akusztikusabb és formabontóbb számaikból február 25-én újabb lemez jelenik meg: a 2B. A kilenc vadonatúj számból és három feldolgozásból álló lemez folytatása a tavalyi albumnak, de különbözik is attól: a nagyformátumú rock számok helyett intim hangulatú dalok sorakoznak a vadonatúj anyagon.
A 2B-re az eddigi Péterfy Bori-dalok szerzői (Tariska Szabolcs, Tövisházi Ambrus, Hujber Szabolcs) mellett a Heaven Street Seven-vezér Szűcs Krisztián is írt egy dalt (Soha többet ne mondd nekem, hogy három). Az énekesnő, hasonlóan a novemberben megjelent lemezhez, szövegíróként is részt vett a munkában (Csináld jobban, Tűsarok). A Hangmás zenekar tavalyi második lemezén Minda Endréve énekelt Egészen közel balladisztikus változata is felkerült a 2B-re, ezúttal a Hangmás-frontember a vendég. A lemez hangzásának felelőse az Esclin Syndo-vezér Sándor Dániel volt, aki Tövisházi Ambrussal együtt  producerként és hangmérnökként végig részt vett a munkában. A 2B borítóját a zenekar eddigi lemezeinek grafikai tervezője, Stark Attila készítette. A 2B lemez Dalok.hu-n kapható változata egy exkluzív, tizenharmadik számot is tartalmaz, a Hangmás zenekar számának, az „Egészen közel”-nek azt a verzióját, amelyiken saját magával énekel duettet az énekesnő.
mymusic.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...