Pély Barna Trio Erdélyben

Date:

Elektromos gitár, torzítók, effektek, vocoder, lendület, zeneiség, Rock, Funky, meg egy csipetnyi Blues! Egy felsorolásban talán így lehetne meghatározni azt a nem várt és elsöprő hatást, amit egy Pély Barna Trio (B the first) koncerten az arcába kap a közönség!
Pély Barna már több mint egy évtizede a magyar jazz és könnyűzenei élet egyik sokszínű, és meghatározó muzsikusa. A mai világban, ahol egyre kevesebb olyan frontember tör a felszínre, mint Prince, Stevie Wonder, Frank Sinatra, Lenny Kravitz vagy James Brown, ott ezt a klasszikus előadói vonulatot követve Barna energiái üdítő friss fuvallatként fújják szét a mai jazz és pop-rock szcéna megkövült általánossàgait.
A B the first frontembereként úgy vezeti 2 tagú ritmusszekcióját (basszusgitár – Péterfi Attila, dob – Kottler Ákos), ahogy egy teljes nehézfegyverzetű szuperszonikus vadászgépet harcedzett pilótája.
A formáció új reményt hoz azok számára, akik a zenei aranykorok céljait és energiáit keresik a mai modern zenében is.
…és amit biztos nem mondhatsz el róla, ha eljössz:
hogy ”Ez nem jött át!”. Most októberben az erdélyi közönség is átélheti mindezt, ugyanis a zenekar 1-jén megkezdi másfél hetes turnéját, s a nagyobb városok klubjaiban ad energikus koncertet.
Az első állomás Szatmárnémeti, ahol a Downtown Pubban mutatkozik be a trio. Másnap este már Marosvásárhelyen csapnak a húrok közé a Jazz & Blues Clubban. A székelyudvarhelyi G. Café közönsége pedig október 3-án találkozhat a bandával.
Ezt követően aztán két napot tölt el a zenekar Csíkszeredán, ahol a Park Hotel ad helyet egy hamisíthatatlan Pély Barna Trio koncertnek. Október 7-én Nagyszebenben az Átrium Kávézóban akusztikus formában csendülnek fel a dalok.
Az erdélyi turné kapcsán október 8-án Kolozsvárott a TIMAF (Transylvania International Music and Art Festival) keretei között lép fel a zenekar, s mutatkozik be a nagyközönségnek. Az őszi koncertsorozat utolsó helyszíne pedig a nagykárolyi Joy Club, ahol a közönség találkozhat Pély Barnabással, Péterfi Attilával és Kottler Ákossal.
A zenekar már hetek óta izgatottan készül a koncertsorozatra, s várja, hogy Erdélyben is bemutatkozhasson, s minél több rajongóra tegyen szert ezen a vidéken is angol nyelvű  lemezanyagával.
A Pély Barna Trio Turné minden egyes koncertjén garantált az igazi élő zene és a magas
energiaszint!
http://www.pelybarna.hu 
http://www.facebook.com/pelybarna

https://www.facebook.com/bthe1st

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...