August3 , 2021

  Papadimitriu Athina ha teheti, iskolát épít Kongóban

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A művésznő mindig is közismert volt érzékenységéről, persze a jó értelembe véve. Ha valahol segítő kézre volt szükség, Athina az elsők között nyújtotta jobbját. Most sincs ez másként: afrikai gyerekeken és falubelijén segít.
  Azért vannak a jóbarátok – énekli Papadimitriu Athina új, “Végtelen érintés” című albumán. Ez a közkedvelt sláger mondandója volt a mottója az “Emberi érintések” névre keresztelt, beszélgetés sorozat legutóbbi találkozójának. Athina vendége ezúttal Jaksity Kata, közismert televíziós személyiség és Tóth Márton azt Afrikáért Egyesület kuratóriumi tagja voltak.
  A találkozó egy, a kongói utcagyerekekről szóló filmvetítéssel kezdődött. A képsorok után Athina a könnyeivel küszködve kérte a közönség segítségét. Ő maga dallal és személyével tud kiállni az ügy mellett, ám hangsúlyozta: bármilyen segítség jól jön azoknak, akiket valami csapás ért, így jelen esetben ezeknek az embereknek is.
  – A filmet látva megkérdeztem magamtól, hogy tulajdonképpen mi bajom is van nekem? Túl sok a nyavalygás, amit az ember szinte jó dolgában tesz. – szólt az őszinte vallomás.
  Újra szeretné építeni a leégett házat
  Nem ez volt az első eset, hogy Athina egy nemes cél érdekében emelte fel szavát. Szívesen vállal minden nemű jótékonysági feladatot, a soron következő feladata például egy tahitótfalui gála, amelyet ő szervez. Apropója egy tragédia, amelynek elszenvedője egy falubelije, akinek tűzvész pusztította el házát.
  – Nem csak szavakkal szeretek segíteni, hanem mindig megyek is. Ha kell tüzet oltok, ha kell szenet hordok. Produceremmel, Perjés Jánossal pedig elhatároztuk, hogy ha kell és megtehetjük, akár földrengés sújtotta Kongóban is segítjük az iskola felépülését. – jelentette ki tettre készen a művésznő.

  spot_img