Friday, September 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Pannónia Fesztivál: 150 zenekar, 200 program várja az érdeklődőket

  A várpalotai Cseri-parkerdőben június 9-én nyitó Pannónia Fesztivál öt napja alatt 150 zenekar és mintegy 200 program várja az érdeklődőket.

  (MTI) – Mindjárt az első napon, június 9-én egy “nagyágyú” zenekar, a ’80-as évek egyik legnagyobb rockbandája, az amerikai Twisted Sister lép fel. Rajtuk kívül kizárólag hazai együttesek zenélnek, így például ott lesz a Pannónia Fesztiválon többek közt az Edda, a Kiscsillag, az Ossian, a 30y, a Subscribe, az Irie Maffia, az Ismerős Arcok, a Belmondo, a Belga, a Magna Cum Laude, a Magashegyi Underground, Hobo és a Csík Zenekar.
  Az érdeklődés igen nagy: Várpalotán és 15 kilométeres körzetében alig lehet szállást kapni, még a családi házak kertjei is “elkeltek” sátorhelynek – tájékoztatottNagy Szabolcs, a fesztivál sajtófőnöke. Megjegyezte, hogy a Cseri-parkerdőben több ezer sátorhelyet alakítanak ki. A tereprendezés és a színpadok, sátrak és más kiegészítő létesítmények építése a jövő héten kezdődik, s kialakítanak egy nagy autóparkolót is, ahol legalább 800 kocsi fér majd el – tette hozzá.
  A rendezvényre három-, négy- és ötnapos bérletet lehet vásárolni, valamint a hétfői (június 13) úgynevezett bónusznapra külön lehet venni jegyet.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.