Sunday, October 24, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  ÖSSZEFOGÁS KONCERT JAPÁNÉRT

  Sárik Péter és Kuriya Makoto jazz zongoraművészek tavalyi sikeres budapesti koncertjüket követően elhatározták, hogy idén egy magyar-angol turné keretei között folytatják együttműködésüket. A turné nyitókoncertjének a Budapest Jazz Club ad helyet 2011. április 9-én 21.00 órától.
  Az est két távoli kontinens zenei világát egyesíti Sárik Péter és Kuriya Makoto közvetítésével. Két kiemelkedő tehetségű, egymástól 9.000 kilométernyi távolságban hasonló életet élő művész találkozását követhetjük figyelemmel, akik zenei gondolkodásukba és inspirációikba engednek bepillantást. Tolmácsra nem lesz szükség, a jazz világnyelvén beszélnek.
  “A Japánban történt sajnálatos események egyértelművé tették számunkra, hogy össze kell fognunk és a saját eszközeinkkel segítenünk kell – a hangverseny teljes bevételét a földrengés sújtotta családok megsegítésére ajánljuk fel” – hívja fel a figyelmet Sárik Péter az összefogás fontosságára.
  A felajánlások célba juttatásáról a Magyar Máltai Szeretetszolgálat gondoskodik, adományokat a következő számlaszámon fogadnak:

  11784009-20005320

  (Kérjük, hogy az átutalási megbízás közlemény rovatása írják be “Japán földrengés”.)
  A jazzrajongók 2011. április 6-án a Sárik Péter Trió jazzkívánságműsorát hallhatják szintén a Budapest Jazz Clubban.
  Kapcsolódó videók:
  Örömóda
  Without You

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.