Monday, September 27, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Összeállt a huszonnégyes mezőny a Megasztárban

  Nem volt mindig összhang a TV2 tehetségkutatójának harmadik adásában, de végre kialakult a huszonnégyes csapat. Két hét alatt feleződik a mezőny, utána kezdődnek az élő adások.

  A zsűri a harmadik – felvételről sugárzott – castingadásban sem volt mindig ugyanazon a véleményen: egy vörösre festett hajú lánynál Bereczki és Mester már az előadás első percében megnyomta a továbbjutást jelentő gombot, de a másik két társ a végén sem, ami kisebb értetlenséget váltott ki előbbiekben. Érkezett később egy volt No Thanx-tag, akinél Bochkor mesterségesen összerakott gyerekzenekart emlegetett, megkérdezvén, nem zavarja-e a legényt, hogy ipari termék volt csupán. Őt továbbengedték, de Bereczki azért jelezte, hogy nem lesz könnyű útja a legjobb tizenkettőbe, rossz artikuláció, modoros előadásmód miatt.

  Fekete Dávid volt felesége, Cserpes Laura (a képen) is szerencsét próbált, őt egyedül Falusi Mariann nem akarta továbbengedni: “Nem az a lényeg, hogy mi lesz húsz év múlva, hanem az, hogy most akkorát robbanjon, hogy beszarjunk” – vélte. Végül bejutott a huszonnégybe, a volt megasztáros a díszlet mögött ünnepelt Liptai Claudiával – akinek Jóban Rosszban-béli karaktere épp egy órával korábban szenvedett igen súlyos autóbalesetet.

  A harmadik adásban továbbjutott Radics Gigi, Bakos Bettina, Cserpes Laura, Nagy Adrienn, Burgess Benjamin, Bihal Roland, Thiago Bertoldi és Almás Gergő. Jövő héten tizenketten lesznek, hat párban: minden párosból csak egy mehet tovább. Utána egy héttel újabb párbajadás következik, onnantól indulnak az élő döntők, addig nem is szavazhat a néző.

  origo.hu

  http://www.origo.hu/teve/20120224-osszeallt-a-huszonnegyes-mezony-a-megasztarban.html

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.