Friday, September 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Nova Prospect – új klip, letölthető kislemez

  A tavalyi debütáló nagylemezről hosszú várakozás után a második klipes nóta is megszületett a kecskeméti Nova Prospect-nél! A zeneileg eddig is a kísérletezésről ismert csapat a video mellett egy ajándékkal is meglepte rajongóit.
  A Lépj ki az árnyékból c. korong első, Lóránt Demeter nevével fémjelzett videós felvezetője után itt a Nova Prospect második video klipje. Az Ébren álmodunk c. dalhoz készült kisfilm a STUDIO-X csapatának munkája. A klip itt tekinthető meg.
  A forgatásra még 2009 augusztusában került sor, körülbelül 50 lelkes rajongó statiszta részvételével, így a klip a Nova Prospect koncertek hangulatát tükrözi, ugyanakkor mégsem koncertklip: a zenekart és közönségüket mutatja be teljes valójában, megspékelve egy-két egyéb jelenettel.
  „Sokat kellett várnunk a kész klipre, de megérte a hosszú utómunka és a várakozás – nagyon elégedettek vagyunk! Maga a dal nagyon jól kifejezi a zenekar zenei törekvéseit: drum&bass-es ütemek, elektronikus hangzás vegyítése a rockzenével. Ez egy nagyon pörgős, bulizós kis nóta, de hangzását tekintve mégsem túl kemény. – mesélt a videóról mosolyogva az énekesnő, Besnyő Gabi – Nem utolsó sorban nagy közönségkedvenc élőben is, és persze mi is nagyon szeretjük játszani…”
  Az új klip mellé egy, a zenekar honlapjáról (www.novaprospect.hu) ingyenesen letölthető kislemez is jár, két dal akusztikus (A Legnagyobb, A Végső Part), két másik dal remix verziójával (Ébren Álmodunk, Engedj el), melyeket Beyond Deep készített.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.