Nova Prospect – új klip, letölthető kislemez

Date:

A tavalyi debütáló nagylemezről hosszú várakozás után a második klipes nóta is megszületett a kecskeméti Nova Prospect-nél! A zeneileg eddig is a kísérletezésről ismert csapat a video mellett egy ajándékkal is meglepte rajongóit.
A Lépj ki az árnyékból c. korong első, Lóránt Demeter nevével fémjelzett videós felvezetője után itt a Nova Prospect második video klipje. Az Ébren álmodunk c. dalhoz készült kisfilm a STUDIO-X csapatának munkája. A klip itt tekinthető meg.
A forgatásra még 2009 augusztusában került sor, körülbelül 50 lelkes rajongó statiszta részvételével, így a klip a Nova Prospect koncertek hangulatát tükrözi, ugyanakkor mégsem koncertklip: a zenekart és közönségüket mutatja be teljes valójában, megspékelve egy-két egyéb jelenettel.
„Sokat kellett várnunk a kész klipre, de megérte a hosszú utómunka és a várakozás – nagyon elégedettek vagyunk! Maga a dal nagyon jól kifejezi a zenekar zenei törekvéseit: drum&bass-es ütemek, elektronikus hangzás vegyítése a rockzenével. Ez egy nagyon pörgős, bulizós kis nóta, de hangzását tekintve mégsem túl kemény. – mesélt a videóról mosolyogva az énekesnő, Besnyő Gabi – Nem utolsó sorban nagy közönségkedvenc élőben is, és persze mi is nagyon szeretjük játszani…”
Az új klip mellé egy, a zenekar honlapjáról (www.novaprospect.hu) ingyenesen letölthető kislemez is jár, két dal akusztikus (A Legnagyobb, A Végső Part), két másik dal remix verziójával (Ébren Álmodunk, Engedj el), melyeket Beyond Deep készített.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...