June25 , 2021

  Nézzétek meg Birdy új albumának trailerét!!!!

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  [youtube id=”nQ0Na7STDTQ” width=”620″ height=”360″]

  A kis ízelítőben már hallható egy 60 másodperces részlet a hamarosan megjelenő kislemezdalból valamint egy másik új szerzeményből, a végén pedig az album megjelenésének időpontja is látható.

  Birdyről: 1996-ban Jasmine Van den Bogaerde néven látta meg a napvilágot Angliában, egy koncertzongorista édesanyától – ebből egyértelműen következett, hogy 5 évesen már elkezdett zongorázni. A Birdy név már gyerekkorában ráragadt, állítólag bébiként olyan hatalmasra tátotta a száját, mikor etették, mint egy madárka. A gyerekkori becenévből pedig művésznév lett. Jasmine 12 évesen megnyerte az Open Mic UK tehetségkutatót saját szerzeményével, a So Be Free-vel. Majd felrakott magáról egy videót a youtube-ra, amint egy saját dalát énekli, így talált rá a lemezkiadója és kapott szerződést. 2011-ben feldolgozta Bon Iver “Skinny Love”-ját, és ez lett az első kislemeze. A dal szerepelt a Vámpírnaplók egyik epizódjában is.

  Bemutatkozó albuma Magyarországon tavaly májusban jelent meg. A lemezen olyan előadók dalai kaptak helyet átértelmezve, mint pl. a The xx, a Cherry Ghost, a The National, a Phoenix, a The Postal Service és James Taylor. A tehetséges kislány olyan producerekkel dolgozhatott együtt, mint pl. Rich Costey (Muse, TV on the Radio), James Ford (Arctic Monkeys, Last Shadow Puppets, Klaxons) és Jim Abbiss (Adele, Arctic Monkeys).

  A debütáló album eladásai már meghaladták az egymilliót!  A lemez arany minősítést ért el az Egyesült Királyságban, Németországban és Svájcban, platinát Belgiumban és Hollandiában, dupla platinát Ausztráliában és tripla platinát Franciaországban. A ‘Skinny Love’ című kislemez arany lett az Egyesült Királyságban, platina Belgiumban, Svájcban és Franciaországban, tripla platina Hollandiában és ötszörös platina Ausztráliában!

  Az új lemezről hamarosan újabb infókkal szolgálunk majd!

   

  spot_img