Sunday, September 19, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  NEO koncert rég hallott dalokkal

  neo_new1Október 5-én, pénteken a NEO zenekar gondoskodik a talpalávalóról a Zöld Pardonban. Az egyik legismertebb hazai elektropop zenekar nemcsak legfrissebb albumának dalaival készül, hanem Kontroll című filmhez írott anyagukból és a Maps of Voyage című korongjukról is kapunk néhány meglepetést.

  Az idén már 14 éves együttes legújabb, The Picture című albumával mozgatja át a közönséget, de elővesznek pár rég nem hallott számot is.

  – Nemsokára megjelenik, azaz letölthető lesz legújabb kislemezünk, amin a We are all heroes című dal hallható nyolc különböző remixben. A dalt – amihez nyáron klipet is készítettünk – a magyar elektronikus zenei underground legjobbjai gyúrták át, készítették el a saját verziójukat – mondta el Milkovics Mátyás, a NEO frontembere. A dal a koncerten is elhangzik majd, teljesen új csomagolásban – tette hozzá.

  A csapat kihasználja a lehetőséget, hogy a Zöld Pardonban a nyári fesztivál-fellépésekhez képest hosszabb műsoridő áll rendelkezésére: a koncerten leporolnak pár szerzeményt a Kontrollhoz készült filmzenéből, illetve a jelenlegi felállás első közös lemezéről, a Maps of Voyage-ról is számíthat átdolgozott dalokra az – immáron több generációs – rajongótábor.

  A NEO 2012 hátralévő részében új lemezén dolgozik: bár folyamatosan születnek az új ötletek, nem akarják elkapkodni a megjelenést.

  – Azért zenélünk, mert ezt szeretjük csinálni és sokat segít, hogy nincs rajtunk piaci kényszer. Úgy játszunk – ma már sokszor csak pejoratívan emlegetett – popzenét, hogy közben szeretünk és merünk is kísérletezni – fogalmazott a zenekar alapítója.

  Péntek este nem hiányozhatnak az olyan régi slágerek sem, mint az It Takes No Weed és az Aiiaiiiyo, a belépő szokás szerint 400 forint.

   

  A We are all Heroes című dalhoz készített klip:

  http://www.youtube.com/watch?v=g5qWADApjsA

   

  Részletek:

  http://www.zp.hu

  http://www.facebook.com/theneoworld

  http://www.facebook.com/zoldpardon

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.