Friday, September 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Nemzetközi babérokra tör az Intim Torna Illegál!

  2012. januárjában az ITI is képviseli Magyarországot Európa egyik legrangosabbnak és szakmailag legmeghatározóbbnak kikiáltott nemzetközi fesztiválján, a hollandiai Groningenben megrendezett Eurosonic-on.

  Európa évente megrendezésre kerülő legnagyobb showcase fesztiváljára több ezer zenekarból választják ki azt a háromszázat, akik négy napon keresztül léphetnek fel a több mint háromezer szakember, újságíró, fesztiválszervező és nem utolsó sorban harmincezer néző  előtt. Az 1986 óta létező fesztivál, mely ma már a feltörekvő  zenekarok és előadók szakmai megmérettetésének helyszíne, fennállása óta olyan neves, mára világhírű zenekaroknak adott bemutatkozási lehetőséget, mint a Franz Ferdinand, White Lies

  Idén, az Intim Torna Illegál mellett, mely január 13-án a rendezvény egyik legpatinásabb színpadán, a Stadsschouwburg  Színházban ad majd koncertet, a fesztivál főbb előadói Chagall (NL), Bitches With Wolves (IE), Frederika Stahl (FR) lesznek.

  Az Európai trendhez igazodva a Hipnotizőr király című korong legnépszerűbb számait az ITI angol nyelven szólaltja majd meg, de hűen képviselve rá oly összetéveszthetetlenül jellemző védjegyeit és egyedi hangzásvilágát a repertoár többségét, mint az Albérletem, a Vágjál lyukat a kádba, vagy a Kedvenc mindenem című szerzeményeket magyar nyelven fogja bemutatni a nemzetközi publikumnak.

  A legnépszerűbb hazai fesztiválok kedvenc zenekarává avanzsált, a januárban kétéves évfordulóját ünneplő Intim Torna Illegál fiatal kora ellenére tehát egy kislemezt, egy nagylemezt, két videóklipet és egy Eurosonic meghívást tudhat magáénak.

  A fiúknak azonban a fesztivált követően ismét maximális sebességre kell majd kapcsolniuk, hiszen a jelenleg országos turnén lévő ITI-t, az Eurosonic-ot követően az újévben már egy londoni bemutatkozási lehetőség várja.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.