Nemzetközi babérokra tör az Intim Torna Illegál!

Date:

2012. januárjában az ITI is képviseli Magyarországot Európa egyik legrangosabbnak és szakmailag legmeghatározóbbnak kikiáltott nemzetközi fesztiválján, a hollandiai Groningenben megrendezett Eurosonic-on.

Európa évente megrendezésre kerülő legnagyobb showcase fesztiváljára több ezer zenekarból választják ki azt a háromszázat, akik négy napon keresztül léphetnek fel a több mint háromezer szakember, újságíró, fesztiválszervező és nem utolsó sorban harmincezer néző  előtt. Az 1986 óta létező fesztivál, mely ma már a feltörekvő  zenekarok és előadók szakmai megmérettetésének helyszíne, fennállása óta olyan neves, mára világhírű zenekaroknak adott bemutatkozási lehetőséget, mint a Franz Ferdinand, White Lies

Idén, az Intim Torna Illegál mellett, mely január 13-án a rendezvény egyik legpatinásabb színpadán, a Stadsschouwburg  Színházban ad majd koncertet, a fesztivál főbb előadói Chagall (NL), Bitches With Wolves (IE), Frederika Stahl (FR) lesznek.

Az Európai trendhez igazodva a Hipnotizőr király című korong legnépszerűbb számait az ITI angol nyelven szólaltja majd meg, de hűen képviselve rá oly összetéveszthetetlenül jellemző védjegyeit és egyedi hangzásvilágát a repertoár többségét, mint az Albérletem, a Vágjál lyukat a kádba, vagy a Kedvenc mindenem című szerzeményeket magyar nyelven fogja bemutatni a nemzetközi publikumnak.

A legnépszerűbb hazai fesztiválok kedvenc zenekarává avanzsált, a januárban kétéves évfordulóját ünneplő Intim Torna Illegál fiatal kora ellenére tehát egy kislemezt, egy nagylemezt, két videóklipet és egy Eurosonic meghívást tudhat magáénak.

A fiúknak azonban a fesztivált követően ismét maximális sebességre kell majd kapcsolniuk, hiszen a jelenleg országos turnén lévő ITI-t, az Eurosonic-ot követően az újévben már egy londoni bemutatkozási lehetőség várja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...