Friday, September 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Nemjuci lemezbemutató koncert

  Az immáron 4 éves Nemjuci zenekar április elején jelentette meg második nagylemezét, ismét cím nélkül. Ami a cím helyett beszél, az megint a zenekarról készült fotósorozat, illetve a cd tok, amihez a zenekar igen erős mondanivalót társított. Egy öko-hulladékégető előtt fotózkodik a banda, a lemez tokja hulladékból, kidobott kartonpapírból készült, izgalmas design-nal, a kompozícióban pedig visszaköszön az előző lemezborító koncepciója is.

  A Nemjuci izgalmas szín a magyar zenei palettán, aki már látott tőlük koncertet, jól ismeri azt az őszinte ősi energiát, ami irigylésre méltó lehet bármilyen bandában, nemhogy egy csajjal a csapat élén. Juci és a fiúk szép számú rajongótábort toboroztak maguk köré az elmúlt évek során mindenféle korosztályból, hiszen zenéjük a fiatalok mellett sok apukának is visszaidézi a jó öreg 70es éveket. Két nagylemezzel, három videoklippel, és két, hosszú hetekig rádiós listavezető dallal a zsebükben a zenekar folyamatosan jelen van a klub- és fesztiváléletben is, több nagyszínpadra és exkluzív helyszínre is bekerült már a produkció.

  Új albumon 10 dal található, amiből a rendszeres koncertlátogatók párat már ismerhetnek. Finom szerelmes enyelgéstől kezdve a popos rádióbarát számokig, balladákig, na meg a Nemjuci védjegyes masszív, mégis csajos rock-ig széles a műfajskála. 

  A csapat 10 állomásos lemezbemutató turnéjának közel a felét már nagy sikerrel maga mögött tudhatja, budapesti helyszínként pedig nem más, mint az egykori Pecsa Szabadtéri színpad megújult helyszíne, a Pecsa Music Garden lesz. A jeles nap 2012. május 3-ára esik, ami egyben a szórakozóhely nyitónapa, valamit Juci születésnapja is.

  A koncertekre állandó útitárs a turnébuszban a Nemjuci Turi is, ami a zenekar hivatalos ruháit vonultatja fel, turkáló funkcióban, Juci által válogatott ruhákból, amik szolid Nemjuci logót kapnak, mindez elérhető áron, szintén az újrahasznosítás jegyében.

  A Nemjuci különleges vendégekkel, látvánnyal és megannyi extra meglepetéssel készül.

   

  Pecsa Music Garden (Pecsa Szabadtéri színpad) 
  XIV. Budapest, Zichy Mihály út 14.
  2012. május 3. csütörtök
  Start: 20:00
  Jegyár 500.-
  Jegy + CD 1700.-

  A teljes album meghallgatható itt: http://soundcloud.com/nemjuci/sets

  Beharangozó videó: http://www.youtube.com/watch?v=8dkaqDjww2M

   

  Kiadó: Mamazone

  Tracklist:

  U Gotta Luv Me 3.25

  Idiot Love Song 3.13

  Age Is Unknown 3.28

  Take Me 3.25

  Blind Man 3.02

  If I Say 2.34

  Live Like 3.16

  I’m In Love 3.27

  Far From Blame 4.42

  Don’t You? 5.13

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.