Sunday, October 24, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Negyedszer nősül a Pink Floyd frontembere

  Roger Waters 2012-ben folyatja turnéját, de előtte még sort kerít egy esküvőre is. A Pink Floyd feltámasztása továbbra sem szerepel terveiben.

  A 68 éves Roger Waters negyedszer is megnősül: a The Wall turnéjának jövő évi folytatása előtt elveszi Laurie Durningot. Waters hét éve alkot egy párt a filmiparban dolgozó menyasszonyával, és most találtak időt arra, hogy sort kerítsenek az esküvőre. Waters korábban három feleséget már “elfogyasztott”, ezekből a kapcsolatokból három gyereke is van.
  A leendő arának egyelőre nincs eljegyzési gyűrűje, amit Waterstől kapott, azt elhagyta, így a zenész kénytelen pótolni az ékszert. Az esküvő egyébként nem lesz nagyszabású, csak a közeli barátok kapnak rá meghívót.
  Az idén Budapesten is megforduló zenész turnéja londoni állomásán ismét együtt zenélt a vendégként meghívott két egykori Pink Floyd-taggal, Dave Gilmourral és Nick Masonnal, de még mielőtt bárki komolyan beleélhette volna magát a legendás együttes újjáalakulásába, kijelentette:
  “Nagyon örülök, hogy ebben az együttesben zenélhettem húsz évet, igazán élveztem ezt az időszakot. Volt néhány remek lemezünk együtt, de nem kívánom újrakezdeni a Pink Floyddal.”
  (NME)

  est.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.