Sunday, October 17, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Negyedóra alatt elkeltek a jegyek a 35 év után újra fellépő Kate Bush koncertjeire

  Kevesebb mint tizenöt perc alatt elkapkodták a jegyeket a 35 év után újra koncertező Kate Bush angol énekesnő londoni fellépéseire.

      A Hammersmith Apollóban augusztus 26-án kezdődő és október 1-jén záruló, Before the Dawn (Mielőtt megvirrad) című koncertsorozatra péntek reggel kezdték árusítani a jegyeket.
  Az 55 éves énekesnőt rendkívül meghatotta az óriási érdeklődés. “Nagyon köszönöm mindenkinek” – idézet Busht a BBC News.
  A huszonkét fellépésből álló londoni sorozat Bush első koncertsorozata 1979 óta. A hatalmas érdeklődést jelzi, hogy az énekesnő saját honlapja és néhány jegyárusító oldal is összeomlott a bejelentkezni próbáló rajongóktól. A BBC riporterének jelentése szerint a hivatalosan 135 fontért (50 ezer forint) értékesített jegyeket rövid időn belül több mint ezer fontért kínálták az internetes másodterjesztők.
  Az eredetileg 15 fellépésből álló londoni koncertsorozatot a nagy érdeklődésre tekintettel további hét fellépéssel toldották meg. A brit Ticketmaster jegyiroda szóvivője szerint azonban még a 22 koncertidőpont sem volt elég ahhoz, hogy minden rajongónak jusson jegy.
  A többek közt a Running Up That Hill és a Babooshka című slágerekről ismert Bush legutóbb 2011-ben jelentetett meg albumot 50 Words for Snow címmel. Ez volt a harmadik új anyagot tartalmazó lemeze 18 év alatt.
  Bush mindössze 20 éves volt, amikor befejezte első és eddig egyetlen turnéját egy évvel azután, hogy a Wuthering Heights című dallal meghódította a brit slágerlistákat. A hathetes koncertsorozat, amellyel az énekesnő beutazta Nagy-Britanniát és Európa nagy részét, a Hammersmith Odeonban, a mai Hammersmith Apollóban ért véget.
  Az énekesnő pályája során több rangos brit zenei díjat nyert, háromszor Grammy-díjra is jelölték, tavaly pedig a Brit Birodalom Rendjének CBE-fokozatával tüntették ki a zene terén kifejtett szolgálataiért.
  (http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-26786937)

  MTI

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.