Negyedóra alatt elkeltek a jegyek a 35 év után újra fellépő Kate Bush koncertjeire

Kevesebb mint tizenöt perc alatt elkapkodták a jegyeket a 35 év után újra koncertező Kate Bush angol énekesnő londoni fellépéseire.

    A Hammersmith Apollóban augusztus 26-án kezdődő és október 1-jén záruló, Before the Dawn (Mielőtt megvirrad) című koncertsorozatra péntek reggel kezdték árusítani a jegyeket.
Az 55 éves énekesnőt rendkívül meghatotta az óriási érdeklődés. “Nagyon köszönöm mindenkinek” – idézet Busht a BBC News.
A huszonkét fellépésből álló londoni sorozat Bush első koncertsorozata 1979 óta. A hatalmas érdeklődést jelzi, hogy az énekesnő saját honlapja és néhány jegyárusító oldal is összeomlott a bejelentkezni próbáló rajongóktól. A BBC riporterének jelentése szerint a hivatalosan 135 fontért (50 ezer forint) értékesített jegyeket rövid időn belül több mint ezer fontért kínálták az internetes másodterjesztők.
Az eredetileg 15 fellépésből álló londoni koncertsorozatot a nagy érdeklődésre tekintettel további hét fellépéssel toldották meg. A brit Ticketmaster jegyiroda szóvivője szerint azonban még a 22 koncertidőpont sem volt elég ahhoz, hogy minden rajongónak jusson jegy.
A többek közt a Running Up That Hill és a Babooshka című slágerekről ismert Bush legutóbb 2011-ben jelentetett meg albumot 50 Words for Snow címmel. Ez volt a harmadik új anyagot tartalmazó lemeze 18 év alatt.
Bush mindössze 20 éves volt, amikor befejezte első és eddig egyetlen turnéját egy évvel azután, hogy a Wuthering Heights című dallal meghódította a brit slágerlistákat. A hathetes koncertsorozat, amellyel az énekesnő beutazta Nagy-Britanniát és Európa nagy részét, a Hammersmith Odeonban, a mai Hammersmith Apollóban ért véget.
Az énekesnő pályája során több rangos brit zenei díjat nyert, háromszor Grammy-díjra is jelölték, tavaly pedig a Brit Birodalom Rendjének CBE-fokozatával tüntették ki a zene terén kifejtett szolgálataiért.
(http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-26786937)

MTI

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.