July31 , 2021

  Nagyon zene, nagyzenekarral, élőben a Szigeten

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A Magyar Rádió a Sziget nulladik napján tizenegy hazai zenekar két-két dalának nagyzenekarra hangszerelt változatát mutatja be élőben.

  Az immár VOLTfolió díjas MR2-Petőfi Rádió 2010-ben nagy sikerrel mutatta be Szimfonik nevű programját, melynek keretében egy rockzenekar és egy szimfonikus zenekar találkozott, s egy jól ismert hazai dal rock-hangszereket sem nélkülöző nagyzenekari változata született meg.
  A Heaven Street Seven Ez a szerelem című dalának szimfonikus változatára minden bizonnyal sokan emlékeznek – a dalokat sokan sokszor hallhatták, hallják a rádióban, a kapcsolódó képanyagot és klipet jó páran látták a legnagyobb videomegosztó oldalon. Most itt a nagyszabású és eddig egyedülálló folytatás!
  „Az Ez a szerelem című dalunkhoz már készült korábban egy szimfonikus átdolgozás itt, a rádióban, amit nagyon szeret a zenekar és a közönség is. Most a Tudom, hogy szeretsz titokban című számunkat is eljátsszuk majd, amelyhez én már korábban is elképzeltem a nagyzenekari kíséretet. Mondhatjuk tehát, hogy az egyik álmom válik valóra azzal, hogy mostantól nemcsak a fejemben, de a színpadon is megszólal majd hozzá a szimfonikus zenekar” – mondta Szűcs Krisztián, a Heaven Street Seven frontembere.
  A koncerten fellép a Heaven Street Seven, a Swetter, a Belmondo, a Pannonia All-Stars Ska Orchestra, Harcsa Veronika és Kiss Erzsi közreműködésével, Rúzsa Magdi, az Isten Háta Mögött, a Budapest Bár Kollár-Klemencz Lászlóval és Lovasi Andrással, a Hiperkarma, Caramel, valamint Janicsák Veca és a Balkán Fanatik. A dalokat Balogh Sándor karmester és zeneszerző hangszereli és ő vezeti a projekt komolyzenei oldalát képviselő Magyar Rádió Szimfonikus Zenekart. A Magyar Rádió Szimfonik Live a Sziget nulladik napján, 2011. augusztus 9-én, 20.00-tól kerül megrendezésre, a fesztivál Világzenei Nagyszínpadán.

  est.hu

  spot_img