Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Mrs. Columbo – jön az album!

  2012. február 6-án végre megjelenik a Mrs. Columbo bemutatkozó albuma!

  Az albumról 4 dalból készült egy medley, melyet itt megtekinthettek:

  https://www.youtube.com/watch?v=5figldkoTK0

  Galambos Dorinát végre újra hallhatjuk és láthatjuk! A tehetségkutatóban megismert “dilis” kislányból igazi nővé érett, és egy titokzatos új zenekar, a Mrs. Columbo frontembere. És hogy milyen a Mrs. Columbo? Egy olyan életérzés, amit meg kell ismerni!

  Végy három fiatal nőt, akik nagyon jól zenélnek, ismert és elismert muzsikusok. Tedd hozzá a legnagyobb slágereket a hatvanas évektől napjainkig, saját ízlés szerint megformálva. Keverj bele barátságot, ami ezt a három lányt összeköti, és szórd meg azzal a varázslattal, ami csak hármuk közös muzsikálásából születik. Populáris és könnyed – mégis komoly, játékos – de tartalmas: ilyen a Mrs. Columbo muzsikája.
  A koncertjáró a színpadon egységet, barátságot, örömöt, jókedvet, igazi nőket lát egy egyedülálló produkcióban. A Magyarországon eddig még sosem látott, exkluzív felállás zeneileg is ilyen értékes és különleges: a zenekar alapítása óta a tagok – itthon és külföldön egyaránt – számtalan klubban és fesztiválon ejtették ámulatba a könnyűzene rajongóit.
  A három muzsikus összjátéka ajándék minden hallgató számára: Galambos Dorina, Hudák Zsófi és Sárközy Fanni az elkövetkezendő években minden bizonnyal a hazai zenei élet kikerülhetetlen alakjaivá fognak válni.
  A zenekar bemutatkozó albuma 2012. február 6-án jelenik meg!
  A Mrs. Columbo koncertjein állandó vendégként közreműködik: Kovács Norbert.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.